Eladó lakás, Budapest 6. kerület, Operánál
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 6. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
98m2
399 713 EUR 128 000 000 Ft
Emelet
2
Referencia szám
LK460140

Leírás

2018 év végi felújítás az Opera mögött

A VI. kerületben, a Lázár utcában, gyönyörű, polgári ház 2. emeletén eladó egy 98 nm-es, teljes átalakításon átesett, utcára néző lakás, liftes házban.

A teljes elrendezést újragondolva a korszerűsítés során a tervez, nagy méretű nappali kialakítását, melyet egy amerikai konyhás megoldással egy légtérbe helyeztek. A ház homlokzati adottságai egy utcára néző szobát, és egy, a közvetlen utcafronttól beljebb eső, szintén utcára néző nappalit tettek lehetővé.

A 21,5 nm-es szoba alkalmas hálónak, gyerekszobának, vendégszobának egyaránt. A nappali a konyharésszel együtt 36,5 nm, így bőven férőhelyet biztosít étkezésekkor, családi, baráti programok alkalmával. A fürdőkádas és zuhanyfülkés fürdőszoba az előtér felé egy különálló wc-vel folytatódik. Az előszoba jobb oldaláról a teljes intim szülői háló kapott helyet egy saját zuhanyzós mosdóval, és egy különálló gardróbbal.

A berendezések kiválogatásánál a stílus, a modern formák és színek kiteljesedésére törekedtek a mindenkori harmónia megtartásával.

A ház folyamatosan felújításokkal biztosítja az értékállóságot.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Berta András Gábor
Tel: +36-(30) 8243-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt