Eladó lakás, Budapest 6. kerület, 4 szobás nagypolgári lakás, teljes berendezéssel
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 6. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
129m2
445 241 EUR 144 000 000 Ft
Emelet
2
Terasz / erkély
3
Referencia szám
LK413202

Leírás

Diplomata negyedben eladó egy nagypolgári hangulatot idéző, belső építész által kivitelezett, minőségien felújított és berendezett 4 szoba + hallos lakás.

A teljes berendezése és a beépített gépek a vételár részét képezik. A három utcai szobából kettő erkélyes, melyeken a reggeli napfényben a kávé mellett lehet élvezni a Városligeti fasor hangulatát. A negyedik szoba a kertre néz. A fűtés házközponti, a szobai radiátorok mellett a járólapos részeken padlófűtéssel, plusz a fürdőszobában törülközőszárítós radiátorral. A meleg vizet elektromos kazán biztosítja.

A fűtési díjat és a korlátlan vízhasználat díját a közös költség tartalmazza. A nyári meleget az utcai szobákban lévő klímák ellensúlyozzák. Az ebédlőként funkcionáló hallban biokandalló teszi hangulatossá a társasági együttléteket.

A zárható, rendezett zöld udvaros kertben egy gépkocsi beállására kiépített terület van. Diplomaták, külföldi üzletemberek és családjuk részére ideális lakhelyül szolgálhat. Befektetésnek is kiváló, a lakás jól kiadható. Tehermentes, azonnal költözhető.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt