Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Részleges panoráma a Parlament kupolájára
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
111m2
Emelet
4
Referencia szám
LK489858
420 548 EUR 149 000 000 Ft

Leírás

Parlament szomszédságában dupla-komfortos, napos, remek beosztású lakás.

Alkotmány utcára néző ablakai, 4. emeleti elhelyezkedése utánozhatatlan hangulatot kölcsönöz ennek a remek beosztású, két fürdőszobás, tágas terekkel rendelkező lakásnak!
Otthonos hangulatáról gondoskodik a szülői háló, hatalmas beépített szekrényekkel, melyhez különleges burkolatú saját fürdőszoba tartozik. A nappali hatalmas ablakai a csodás Alkotmány utcára, az Alkotmánybíróság felé néznek. estefelé megnyugtató érzés a lemenő nap sugaraiban elmélázni ezen a csodás épületen.
A lakás északi fekvésű, így nyáron sem kell a rekkenő hőséggel számolnunk, azonban ha mégsem bírnánk a nagy nyári meleget elviselni, a klímaberendezések gondoskodnak róla, hogy hűvös otthonunk nyugalmát élvezhessük.

A lakást pár éve saját részre újíttatták fel a jelenlegi tulajdonosai, így az anyagválasztásnál fő szempontjuk volt a magas minőség és a hosszú élettartam, a minimál luxus vonalat erősítve.
Az elmúlt pár évben nem használták a lakást, ezért számolnunk kell azzal, hogy némi törődés ráfér, de bőven meghálálja majd leendő lakóinak: remek beosztásával, nyugalmat adó elhelyezkedésével, kiváló lokációjával mind-mind a család, a lakók kényelmét szolgálja majd.

Kiváló lakóközösségű ház, remek állapotban, tágas lifttel, ahová a gyerekkocsit feltolni sem akadály, hiszen egy rámpa segíti a lakókat a lifthez való feljutásban azon a pár lépcsőfokon, ami a bejárattól felfelé vezet.

Mindezeket figyelembe véve, akár kiadásra, akár saját részre keres a környéken figyelemreméltó lehetőséget, ez a csodás lakás az Öné lehet.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Galambos Antal
Tel: +36-(30) 6571-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt