Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Március 15. Tér
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
144m2
Referencia szám
LK479960
705 553 EUR 232 000 000 Ft

Leírás

A Világörökség részese lehet ebben az épületben, melyben eladásra kínálunk egy tökéletesen, és művészi igényességgel felújított, berendezett luxuslakást!

Az Erzsébet híd pesti hídfőjénél a Belgrád Rakparton elhelyezkedő, részleges budai panorámás, emeleti, prémiumingatlant kínálunk megvételre!

Az új tulajdonos kényelméről, három hálószoba, két fürdőszoba, + vendég wc, külön konyha-étkező, előszobában hatalmas beépített szekrény, két személyes infra-szauna gondoskodik.
A konyhában Bosch gépekkel, és első osztályú borhűtővel felszerelt. Az otthon biztonságát, korszerű, riasztó és kamerarendszer, elektromosan vezérelhető redőnyök,szavatolják.
Az egyedi fa nyílászárók, korhű módon, kerültek legyártásra, a nemes fa parketta különleges, sakktábla mintában illeszkednek.
A hangulatot, biokandalló magas minőségű, designer csillárok, Flos, Einholz bútorok,és számos finom extra teszi teljessé.

A 410cm-es belmagasság, fényárban úszó 3 utcai szobával, panorámával, eredeti patináját megőrizve, nagy tágas terekkel, stukkókkal, fa díszekkel, faragásokkal, ideális otthona lehet egy igényes családnak, de befektetésre is ajánlott!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt