Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Manhattani színvonalú luxuslakás, luxus helyen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
167m2
Emelet
3
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK484338
1 690 819 EUR 613 615 000 Ft

Leírás

A méltán közkedvelt Aulich utcában kínálok megvételre egy kuriózumnak tekinthető 177 nm-es magas emeleti, luxuslakást gyönyörű, polgári házban. Az ingatlan a Batthyány Örökmécsesre és a Szabadság térre néző panorámával, déli fekvéssel rendelkezik kínáljuk egy szép bérpalota harmadik emeletén.

A letisztult, tiszta elegancia remek példája ez a különleges ízlésvilággal, nagyon magas minőségben átépített 5. kerületi otthon. Hatalmas terek, különleges belső világ az, amely igazán hangulatossá teszi ezt a lakást.

A tulajdonos nem csupán felújította az ingatlant, hanem a legmagasabb esztétikai és műszaki elvárásoknak megfelelően a legapróbb részletekig restaurálta az eredeti építészeti értékeket, illetve tett bele igen magas műszaki, technikai eszközöket, a legapróbb részletekig ügyelve a minőségre, a letisztult designra és a polgári miliő megtartására.

A nappaliba belépve, a grandiózus térérzetnek meleg hangulatot kölcsönöz a 70 nm-es nappali, egy légtérben a konyhával, étkezővel. Minden egyes bútordarab egyedileg vásárolt, minden egyes apró részlete a lakásnak megtervezett, ötletesen kitalált, nagyon igényesen került felújításra. A design-konyha felszerelve a legmodernebb Miele gépekkel kitchen-touch rendszerrel működik. A nappali négy gyönyörű ablakán özönlik a napfény a lakásba, erkélyére kilépve csodás kilátás tárul elénk. A lakás két hálószobája és dolgozószobája, illetve az e szobákhoz tartozó fürdőszobák szeparáltan különülnek el a nappali terétől.

Ebben a lakásban minden egyedi és nagyon magas színvonalat képvisel. Kiemelkedő minőségű fa- és márvány burkolatok, smart home, házimozi, bioetanol kandalló, márvány burkolatok, safe projector, fürdőszobában egyedi csaptelepek, egyedileg gyártott radiátorok, jacuzzi self-cleaning system, vízszűrő rendszer, illetve minden szoba rendelkezik klímával.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon a megadott elérhetőségeken a további részletekért!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt