Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Belgrád rakpart
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
96m2
440 182 EUR 140 000 000 Ft
Emelet
3
Referencia szám
LK459045

Leírás

Budapest szívében, az Erzsébet híd lábánál, a Belgrád rakparton, pazar, polgári liftes házban egy 96 nm-es 3 szobás lakás eladó.

A Chmel Gusztáv által a millennium környékén tervezett pazar nagypolgári épület állapota kiváló, mind műszakilag, mind korhű formában esztétikailag a közelmúltban felújításra került.

A lakást apartmanokra osztotta tulajdonosa, mindhárom külön megközelíthető, illetve zárható, de akár össze is nyitható. Ezért kiválóan alkalmas akár rövid, akár hosszú távú kiadásra, a befektetési célból vásárló ügyfeleknek.

A felújítás során az összes vezetéket kicserélték, a nyílászárókat felújították, de ahol erre volt lehetőség, a redőnyöket, belső ajtókat, parkettákat az eredeti stílusnak megfelelően meghagyták.

A fűtésről egy kombi cirkó kazán és elektromos, hőbefúvós rendszer gondoskodik.
Minőségi és színes ötletekkel tarkított a felújítás, amelynek keretében a lakás világítását részben rejtett led lámpákkal oldották meg, ami egyébként is jó fényviszonyokkal rendelkezett.

A fürdőszobák és konyhák minőségi anyagokból, egyedileg tervezettek. A lakáshoz tartozik egy autóbeálló az épület belső udvarában, ami ebben a lokációban nagy mértékű értékemelő tényező.

Kimagaslóan jó ajánlat befektetőknek, de azoknak is, akik ebben a rendkívül keresett lokációban szeretnének élni!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Domjánné Puskás Margit
Tel: +36-(30) 4153-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt