Eladó lakás, Budapest, 5. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
87.75m2
Emelet
7
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK024838
682 519 EUR 279 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok az 5. kerület szívében, a Galamb utcában egy belsőépítészeti tervek alapján teljesen újjáépített, teraszos, panorámás lakást. A felújítást követően még nem lakott benne senki.

Az ingatlan egy gyönyörű Bauhaus stílusú, századforduló után épült, liftes, polgári társasházban található. A környék Budapest szíve, bevásárló, kulturális és turisztikai központ.

Az épület utcafrontja, lépcsőháza és belső homlokzata kitűnő állapotúak. Az eladó lakás a záró szinten helyezkedik el, teraszáról csodás panoráma tárul a Gellért-hegyre, az Erzsébet hídra és a Dunára.

A felújítás során az ingatlan az alapokig vissza lett bontva, majd minden apró részletre kiterjedően átalakult. Így nyerte el jelenlegi formáját az alaprajz is, ami lehetővé tette a nappali, és 2 hálószoba kialakítását. A teljes villamos és gépészeti hálózat cseréje megtörtént, a nyílászárókat fa szerkezetekből újra gyártották, melyeket három rétegű hővédő üvegezéssel, Roto vasalatokkal láttak el. A nappalira egy emelő-tolóajtó készült. A belső részekre nagypolgári hangulatú új, fényezett mdf anyagú ajtók kerültek.

Az ingatlan gondosan összeválogatott teljes berendezéssel, gépesítéssel együtt kerül átadásra, melyek árát a vételár tartalmazza.

Az ingatlan kivitelezése folyamatban. Várható átadás: 2022.09.30.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: 36 30 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek