Eladó lakás, Budapest 2. kerület, Pasaréten, Bauhaus házban Art Deco teraszos lakás
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
128m2
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK478944
391 007 EUR 128 000 000 Ft

Leírás

Luxus, elegancia, kényelem!

Költözzön be akár csak egy bőrönddel ebbe a gyönyörű, egyedi stílusú lakásba, mely egy rendezett, Bauhaus stílusú ház magas földszintjén található.

A rendkívül kifinomult ízléssel, és igényes anyagokkal felújított, nappali, 2 hálós, 2 gardróbbal rendelkező, nagy teraszos (35 m2-es) 128 m2-es lakás várja új tulajdonosát!
A lakás igényesen kialakított, elegáns otthon.

A terasz minden igényt kielégít! Villany és víz kivezetéssel rendelkezik, faburkolatokkal és kerti bútorokkal berendezett.

A nyílászárók újak, és biztonsági elektromos redőnyökkel ellátottak.
A lakás a mai trendeknek megfelelő gyönyörű konyha berendezéssel felszerelt, a fürdőszoba luxusigényeket is kielégít.

A Bauhaus, az art deco és a minimál stílus szintézise a lakás, melyben a diófa furnéros bútorok és a könyvespolcok kifejezetten a lakásba lettek tervezve tökéletes harmóniában vannak a lámpákkal, kilincsekkel, a benn lévő tárgyakkal, valamint a textilekkel.
Minden egyéb bútor egyedi art deco, remek szakemberek és művészek munkáját dicséri, és jól illeszkedik a dizájnhoz.

A 128 m2-es területet saját életvitelükhöz alakították, nagy teret adva a társasági életnek, mely nagyrészt a hatalmas nappali-konyha, illetve az óriási terasz felé koncentrálódhat. A diófából készült gyönyörű padlóburkolat, a süttői mészkőburkolat a fürdőszobában, a bőrhatású tapéta, az izgalmas, elegáns színvilág is növeli a harmónia érzetét bennünk.

A lakás árában nagyrészt a konyhai bútorok, berendezések, beépített szekrények, kifejezetten ide készített dolgok is benne foglaltatnak.
A ház kertjében saját autóbeálló áll rendelkezésre, a közös költség: 37 000 Ft, melyben a víz, csatorna, takarítás, kertrendezés is benne van. A lakáshoz egy 15 m2-es helyiség is tartozik, melyet a tulajdonosok mosókonyhának és tárolónak használnak, így a lakás valódi élettér maradhat.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Gyönös András
Tel: +36-(30) 9147-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt