Eladó lakás, Budapest 2. kerület, Budaligeten földszinti, luxus lakás
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
81m2
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK480545
229 302 EUR 83 140 500 Ft

Leírás

II. kerület kertvárosi részén Budaligeten, a legmagasabb műszaki színvonalon épülő, két létesítményből álló épületegyüttes kerül megépítésre mely áll öt lakásból és két irodahelyiségből.

Az ingatlanok jól átgondolt alaprajzzal, jó elrendezéssel, élhető, tágas terekkel tervezték, méretük 45 nm-től 125 nm-ig terjed, a földszintiekhez kertkapcsolatos, az emeleti szinthez panorámás nagyméretű teraszok tartoznak.
A földszinten kap helyet egy lakás és mellette egy kisebb iroda, mindkettőt kizárólagos kert használattal, az első emeleten szintén egy lakás és egy kisebb iroda, míg a legfelső szinten egy, a teljes szintet elfoglaló penthouse lakás hatalmas terasszal.
A kisebb épületben lévő 2 lakás még nem leköthető.

A garázsszintet a lakószintekkel lift köti össze.

Minden lakás és iroda saját hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, amely télen padló és mennyezetfűtéssel fűt, nyáron mennyezethűtéssel hűt, így biztosítva az egyforma hőmérsékletet évszaktól függetlenül alacsony fenntartási költség mellett.

A környék jó infrastruktúrával ellátott. tömegközlekedés a közelben, és pár percre található a Francia Óvoda- Iskola és más nagyhírű magyar és nemzetközi tanintézet, valamint a most épülő Hidegkúti uszoda és szabadidő park.

A garázsszinten 7 db gépkocsi beálló és nagyméretű tárolók kerülnek kialakításra. Teremgarázs beálló:4 Millió Ft kötelezően megvásárolandó.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Hortobágyi Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 9634-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt