Eladó lakás, Budapest, 2. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
250.00m2
Emelet
3
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK028363
2 212 761 EUR 790 000 000 Ft

Leírás

Lenyűgöző exkluzív hangulattal rendelkező, a klasszikus Rózsadomb történelmi Gül Baba Türbéje közelében lévő, páratlan műszaki felszereltségű, egyszintes, 250 nm-es Art Deco modern villalakás eladó.

Különleges adottságai és déli tájolása révén a földszinti kertkapcsolatos lakásból megkapó panoráma élvezhető a történelmi Várnegyedre nézve.

A lakásba belépve egy rendkívül tágas és nagyívű előszoba fogadja a beérkezőket, bal oldalon a nappali élettér a konyha-étkező hármas egységgel illetve a wellness résszel, jobb oldalon pedig az intim hálórész található a két lenyűgöző eleganciájú 'master bedroom', a dolgozó és fitnesz szoba egységével.

A lakást U alakban körbeöleli a hatalmas, részben fedett , közel 120 nm-es panorámás terasz, melynek közvetlen kapcsolata van az 500 nm-es, saját tulajdonú kerttel.
A lakásban a beépített anyagok és gépek luxusminőségűek, egyedi design tervezésűek.

A teljes lakás egy vezető koncepció mentén, enteriőr tervező által megálmodott és felépített, minden helységét tekintve exkluzív berendezésű és egyedi hangulatú . A háztartási gépek Miele márkájúak, a szaniterek és burkolatok Kaldewei, Grohe, Villeroy, Keuco, Laufen és Emco márkákból lettek kiválasztva.
A teljes lakás Loxon emelt szintű 'okosotthon' távfelügyeletű rendszerrel működik, melyben a fényforrások, a szellőzőrendszer és az árnyékolástechnika is automatikusan követi a lakást használók napi rutinját az időjárás figyelembe vételével.

Kötelezően megvásárolandók, és szervesen - az Alapító Okirat szerint- a lakáshoz tartozik a 2 db nagyméretű teremgarázshely és a 2 db tároló. Továbbá a lakás a teljes bútorzattal, az enteriőr tervező által berendezetten eladó. A berendezés, a 2 db teremgarázshely illetve a 2 db tároló ára összesen 100 M Ft.

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a luxus és kényelem feltétlen párosítása a lenyűgöző panorámával, valamint a városhoz való pár perc alatti közeliség, mégis megnyugtató szigetként funkcionáló lakás.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt