Eladó lakás, Budapest 14. kerület, Felújított művészlakás, kilátással a parkra
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 14. dist.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
84m2
208 707 EUR 67 500 000 Ft
Emelet
4
Referencia szám
LK429964

Leírás

Eladó a XIV. kerület gyönyörű mellékutcájában, a Cházár András utcában egy 85 m2-es, 2 szobás, erkélyes, igényes anyagokkal felújított, karakteres design-nal kialakított lakás!

Mindkét szoba tágas, levegős, világos, kellemes kilátással a parkra! A lakásba egyedi gyártású bútorok lettek beépítve, külön kiemelném a különleges, szintén egyedi gyártású fa parkettát, amely már önmagában is a szobák egyik ékessége!

A konyha magával ragadóan hangulatos, mindeközben pedig nagyon modern, jól felszerelt. A tartozékok között találunk gőzsütőt, pultba épített fiókos hűtőszekrényt, indukciós főzőlapot és mosogatógépet is.
Másik különlegessége a lakásnak, hogy a konyhából és a fürdőszobából a jó szellőzés érdekében egy-egy franciaerkéllyel ellátott ajtót nyitottak a lichthof irányába és a lichthofot is tatarozták, így innen egy korrekt, szépen felújított, hibátlan falra nézhetünk rá, amely egy különleges, egyedi hangulatot ad ezeknek a helyiségeknek!

A fűtést padlófűtéses rendszer biztosítja.

Az épület egy impozáns sarokház, amelynek felújítása folyamatban van, a tetőszerkezet és az elektromos vezetékek cseréje már megtörtént, a belső udvar felújítása tavasszal kezdődik el.

A lakás a 4. emeleten található, hívólift működik a házban.

A közlekedés kitűnő, a közelben számos busz és trolijárat megállója található. A Keleti pályaudvar és a 4-es metró, valamint a Nagykörút is 10 percen belül elérhető!

A parkolás közterületen történik, a környéken mindig akad szabad parkolóhely.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt