Eladó lakás, Budapest, 11. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 11. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
127.00m2
Emelet
4
Terasz / erkély
3
Referencia szám
LK037411
415 959 EUR 169 000 000 Ft

Leírás

Sasad Penthouse

Eladóvá vált Sasadon egy újszerű állapotú, nappali + 3 szobás, duplakomfortos penthouse lakás összesen 88 m2 terasszal.

A bejárati ajtón belépve átjárja az érkezőt a lakás letisztult enteriőrje, a fény és a harmónia által sugárzott nyugalom és 'otthon' érzés.
Az amerikai konyhás nappali-konyha-étkező tájolását nehéz meghatározni, hiszen 3 oldalra is néznek ablakai, teraszai. A konyhából nyíló terasz keletre néz és fedett, így kiváló színtere lehet a reggeli kávézásoknak, vagy akár közös étkezéseknek bármilyen időjárás mellett.

A nappaliból nyíló terasz az összes közül a legintimebb, hiszen ez szinte teljesen körbe határolt, így nem igazán lehet belátni másik épületből sem. A harmadik és egyben a legnagyobb terasz (66,22 nm) a lakás túlsó oldalán helyezkedik el zöld lombkoronák között. Méretéből adódóan színtere lehet szinte bármilyen közös családi vagy baráti eseménynek. A lakás 3 szobával rendelkezik a nappalin kívül, melyek közül a legnagyobból, a szülői hálóból egy saját, kádas fürdőszoba is nyílik.

A lakás fűtése és hűtése hőszivattyús rendszerrel megoldott, mely a plafonon adja le a kívánt hőt.

A ház 2014-es kivitelezés szépen gondozott, zöld parkkal. Lépcsőháza zárt, lift vezet a mélygarázsból fel a lakásig, akár akadálymentesen is megközelíthető az ingatlan.

Elhelyezkedés:
Sasadot nem kell bemutatni az érdeklődőknek, hiszen neve presztízsként emlegetett Buda egyik legkedveltebb kerületében, a XI. kerületben. Sok zöld, új építésű ingatlanok és kiváló infrastruktúra jellemzi.

További információkért keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szeder Krisztina
Tel: 36 70 3146-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek