Eladó lakás, Budapest, 1. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 1. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
95.00m2
Emelet
3
Referencia szám
LK042885
388 962 EUR 159 000 000 Ft

Leírás

Eladó luxus lakás I. kerület Víziváros Vár aljában, a Budavári siklónál, most elkészült 95 nm-es belső kétszintes legfelső prémium kategóriás, örökségvédelem alatt álló házban,melyet Hauszmann Alajos tervezett 1889-ben.

Különleges atmoszférájú, jól átgondolt tervezés és kivitelezés eredményeképp megszületett műremek.
A lakást egy rendkívül kulturált házban, annak második emeletén találjuk, melyet 2 lépcsőházból és lifttel is meg tudunk közelíteni.

Fekvése kelet-nyugati, a bejárat a keleti oldalon, az utcai ablakok a nyugati oldalon helyezkednek el és az Apor Péter sétáló utcára néznek.

Belépéskor az előszobába jutunk, majd az onnan nyíló háló és fürdőszoba után tovább haladva érjük el az amerikai-konyhás nappalit.

A felső szintre a nappali sarkából érkezünk egy kényelmes lépcsőn, ami a nyitott dolgozószobába vezet, innen nyílik még egy szoba és a fenti wc.

A felújítás különlegesen igényesen és rendkívüli gondossággal készült, amit a megtekintéskor bárki megtapasztalhat. A kivitelezés során óriási gondot fordítottak a pontos méretek, függő és víz szintbeli síkok precíz elkészítésére, amit belépve mindenki egy csodálatos harmonikus összhangként él meg.

A teljesség igénye nélkül a beépített műszaki eszközök és berendezések sorát a bélelt kéménnyel és a ma kapható legtakarékosabb kondenzációs kazánnal kezdjük. A beépített konyhai gépek, a mosogatógép, mosógép, sütő-mikró, főzőlap elszívóval, ezek Bosch, vagy annak a prémium márkája, a Neff .

A hidegburkolat prémium kategóriás olasz anyag, míg a melegburkolat valódi Svéd fapadló. A padlószőnyeg, Angol Milliken felső prémium kategóriás.

A teljes lakást kitöltő beépített bútorzat is felső kategóriás Olasz alapanyagból készült, egyedi belsőépítész tervek alapján.

Ezen kívül hangszigetelést építettek a szomszéddal közös lakás falra, illetve az emeleten egyedi üvegfal lett kialakítva belülről sötétítővel.

A varázslatos fényeket 85 db LED-es lámpa biztosítja és a hangulatról további számos LED szalag gondoskodik. Költségeit tekintve is kivételesen alacsony, hiszen a közös költség mindössze 13 ezer Ft/hó. Kevés rezsi védett luxusingatlant talál a piacon.

A lakás elhelyezkedése a városban talán a legelőkelőbb, hiszen a Budai vár, a Lánchíd és annak környéke mindig kiemelkedő a hazai és ezen belül is a fővárosi ingatlanpiacon.

Fontos még, hogy a házban az Airbnb tevékenység megengedett, melyre ez az ingatlan kifejezetten ideális, de hosszú távú bérbeadásra is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek