Eladó ház, Velence, Közvetlen vízparti mediterrán villa
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Velence
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
300m2
930 500 EUR 299 900 000 Ft
Telek mérete
2021
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ331309

Leírás

Kuriózum eladó Velencén!

Közvetlen vízparti elhelyezkedésű - saját partszakasszal rendelkező - egy szintes, kényelmes, 300 m2-es, 4 hálószobával + 62 m2-es nappalival és 70 m2-es panorámaterasszal rendelkező, minden kényelemmel felszerelt, ízléses mediterrán villát kínálunk komoly vásárló számára!

A ház egy 2021 m2-es, gyönyörűen gondozott telken helyezkedik el, elrendezése ideális, kivitelezése prémium színvonalú! A lakók kényelemérzetét szolgálja a Miele gépekkel felszerelt konyha, a minden szobához tartozó fürdőszoba, eredeti olasz hidromasszázs káddal, és zuhanyzóval, a beépített "Finnrelax" wellness infraszauna, amelyet általában 4-5 csillagos wellness hotelekbe szerelnek, Hoval kazán, padlófűtéssel és légtechnikával kombinált fűtő-hűtő rendszer, kandalló, szűrt pi-víz előállító a konyhában, házimozi rendszer, távvezérelt, egyedi fényrendszer és a 2 állásos garázs.

Az egészség megőrzését szolgálja egy olyan különlegesség, amellyel csak ritkán találkozhatunk. A tulajdonosok a tervezési fázisban kimérették a földben futó vízereket, amelyek összegyűjtik az úgynevezett Hartman háló egészségre ártalmas sugárzását. A mérési eredmények figyelembevételével helyezték el a házat, és főleg a hálószobákat, illetve a teljes védelem érdekében a ház aljzata alá rézhálót fektettek.

A feng shui tanítása szerint tervezett kertből gyümölcsök, zöldségek, és fűszernövények kerülhetnek az asztalra.

A ház exkluzív környezete, magas minősége, egységes ízlésvilága és a saját partszakasza miatt mindenképpen a Velencei-tó egyik legértékesebb ingatlanának az új tulajdonosa lehet!

A közlekedés és az infrastruktúra kiváló, Budapest kb. fél óra alatt elérhető autóval, vonattal pedig 45 perc a Déli pályaudvar! A Velencei-tónál a sportolási, szórakozási lehetőségek tárháza nagyon széles, az év minden szakában!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt