Eladó ház, Törökbálint, Tükörhegyi mediterrán villa dupla telken
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Törökbálint
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
645m2
666 770 EUR 214 900 000 Ft
Telek mérete
1756
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ353194

Leírás

Eladó Törökbálint exkluzív lakónegyedében - a Tükörhegyen -, átmenő forgalomtól mentes, csendes mellékutcában egy 645 m2-es, 3 szintes, hangulatos mediterrán villa, amely szemet gyönyörködtető harmonikus egységet képez a környezetével!

A neves építész által megálmodott épület külső képe a belső tartalmat híven tükrözi.
A villa földszinti fogadóterei nagyon megkapóak, a harmonikus mediterrán hangulat, a színvilág és a nagy léptékű, kényelmes terek összhangja kivételes, az építészeti megoldások a szépség, a kényelem és a praktikum szolgálatában állnak!

A 145 m2-es konyha-étkező-nappaliból közvetlenül a nagy panorámateraszra léphetünk ki 4 db duplaszárnyú ajtón, ahonnan széles lépcsősor vezet le a szépen gondozott, parkosított kertbe. A nappali egyik ékessége a rengeteg eredeti, címeres tégla és a minőségi burkolatok.
A földszinten helyet kapott egy dolgozószoba / vendégszoba, fürdőszobával.
Az emeleten található 4 hálószoba, melyek között a szeparált szülői hálószoba traktus a nyugati színvonalú tervezésről tanúskodik. Ez a szoba a 43 m2-es tágas méretével már önmagában is nagyon kényelmes, de ezt a kényelmet még fokozza a hozzá szervesen kapcsolódó 23 m2-es fürdőszoba és a 2 külön gardrobszoba, valamint a 60 m2-es panorámaterasz!
Az alagsorban 3 állásos garázs, hobbiszoba, raktárak találhatóak és még egy hangulatos, boltíves borospince is kiegészíti a hamisítatlan mediterrán hangulatot!

Az 1756 m2-es, kifogástalanul gondozott dupla saroktelken nagy méretű, szép növények és egy kis kerti tó is található. A garázshelyeken kívül a ház utcafrontján további egy kültéri autóbeálló is rendelkezésre áll.

Az infrastruktúra és a tömegközlekedés kitűnő, a 272. busz megállója 5 perces sétatávolságban van és a törökbálinti, valamint a budaörsi bevásárlóközpontok autóval 10 percen belül elérhetőek! Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt