Eladó ház, Törökbálint, Elegancia, luxus Törökbálint-Tükörhegyen!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Törökbálint
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
400m2
Telek mérete
718
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ506761
692 636 EUR 250 000 000 Ft

Leírás

Budapest elővárosának egyik legnépszerűbb lakóparkjában, generációk szétköltözése miatt vált eladóvá, ez a minden igényt kielégítő, gyönyörű családi ház.

A 400 nm-es, skandináv stílusú ingatlan 2003-ban épült, egy csendes és barátságos utcában, 718 nm-es összközműves telken. A lakótér két szinten helyezkedik el, melyet egy teljesértékű alagsor egészít ki (fszt.: 131,5nm + emelet: 136,1 nm + alagsor: 131,5 nm).

A földszinti tágas előtérből nyílik a 40 nm-es, napfényes nappali, melyben egy családi étkező is elhelyezésre került. A földszinten található még a praktikus, jól felszerelt konyha, ill. a hétköznapokat kiválóan kiszolgáló étkezősarok és a kamra. Ezen a szinten került kialakításra továbbá a vendégszoba fürdővel és a két állásos garázs is. A ház mindkét oldalán, a kerti szinten, több irányba tájolt teraszok közül választhatunk.

Az emeletre szép ívelésű, kényelmes tölgyfalépcső vezet. Az itt található 4 szobából kettő jelenleg hálóként, egy társalgóként és egy irodaként funkcionál. A hálókhoz méretes gardróbok és fürdőszobák tartoznak, melyeket jól használható erkélyek egészítenek ki.

Az angolaknás alagsor a ház működéséhez és a mindennapi kényelmes élethez elengedhetetlen helyiségeket rejti magába, úgymint a gépészetet, a háztartási helyiséget, a wellness részleget, egy hatalmas tárolót, illetve egy hobbiszobát (hálószobaként is használható), melyhez gardrób is tartozik.

Az egész ház fő jellemzői: a praktikum, az átgondolt térszervezés, a kényelmes, tágas, jól élhető terek, az egymáshoz jól kapcsolt, funkcionális helyiségek, és nem utolsó sorban a magas minőség, az igényesség. Ez az ingatlan számos extrával felszerelt.

Az örökzöldekkel körbevett, ápolt kertet a 8x4 m-es, fűthető kerti medence, és a kedves fürdőház teszi még barátságosabbá és kényelmesebbé.

Egy ilyen ingatlan önmagáért beszél. Amennyiben a fenti néhány sor, illetve a képek felkeltették az érdeklődését, kérem tekintse meg élőben is!

Várjuk szeretettel!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: +36-(30) 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt