Eladó ház, Szentendre
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szentendre
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
320.00m2
Telek mérete
1035.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ070429
1 932 093 EUR 750 000 000 Ft

Leírás

Szentendrén örökpanorámás luxusvilla, medencével, jakuzzival, szaunával, moziszobával, csodálatos örökzöldekkel, japán kerttel, egy japán vendégházzal eladó.

Szentendrén, Boldogtanyán, sorompóval felszerelt zárt, teljesen intim, luxus villaparkban, berendezéssel együtt eladó ez a mediterrán hangulatú luxusvilla, 1035 m2-es gyönyörű, örökzöldekkel telepített telken, ahol japán kertet is kialakítottak.

A hangulatában rendkívül barátságos ház minden szegletéből összhang sugárzik. A kertben kialakított vízesés, a két világ összekötését jelképező Torii kapu és a 600 örökzöld növény olyan páratlan egységet alkot, ahol el is felejtjük a rohanó világ dübörgését.

A ház belseje is ezt a törekvést tükrözi: az 5 hálószoba szervesen kapcsolódik a külső terekhez: vagy terasz, vagy erkély kapcsolattal, a két tágas és világos nappali pedig összefogja és kiegészíti az életteret.
A konyha barátságos hangulata előre vetíti az otthon készülő ételek finom illatát.

Ez az otthon olyan, ahonnan nem vágyunk el nyaralni vagy szórakozni: a hatalmas medence, a jakuzzi, a szauna és a külön épületben helyet kapott különlegesen felszerelt mozi, a japán vendégház (ahol a vendégeink is örömmel töltenek időt), mind-mind azt szolgálják, hogy az év minden napján az itt élők megtalálják a pihenés és szórakozás minden lehetséges módját.

A szebbnél szebb ingatlanokhoz szokott szemünk is elcsodálkozik ennyi szépség láttán és talán senki sincs, aki nem tűnődne el azon, hogy milyen csodálatos lehet itt élni!

Hívjon a részletekért!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Domjánné Puskás Margit
Tel: 36 30 4153-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek