Eladó ház, Mogyoród
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Mogyoród
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
165.00m2
Telek mérete
414.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ018753
386 419 EUR 150 000 000 Ft

Leírás

Új építésű luxuslakások Mogyoródon nyugodt környezetben.
Mogyoródon, Budapesttől rövid autóútra kínálok eladásra, újszerű házak ölelésében, kifejezetten magas minőségben épülő otthonokat.

Ingatlan:
A 828 négyzetméteres telken két lakás kerül átadásra.

A baloldali lakás 213 négyzetméter. Amiből a földszint rész 78 négyzetméteres, míg az emelet 62 négyzetméteres plusz hasznos terasz 74 négyzetméter. Elosztását tekintve nagyon kedvező fiatalos, átlátható terek jellemzik a földszinten amerikai konyhás étkező, nappalival került kialakításra plusz egy zuhanyzó wc-vel.
Emeleti részen 3 szoba és két fürdőszoba található illetve egy gardrób helyiség. Lakásokat körben tetőterasz határolja. Az összes szobából a kijárás biztosított.
Parkolás ingatlanonként két autó számára van lehetőség, amiből 1 autónak garázsban illetve 1 autó ház előtt lévő területen megoldható.

Műszaki tartalom:

Alapozás: Beton, vasbeton sávalap.
Födémek, aljzatok: Monolit vasbeton födémek C30 betonminőségben melyekre a hangszigetelésen úsztatott aljzatbeton készül a lépéshang gátlás biztosítására és a burkolat fogadására. Födémbe elhelyezésre kerül a mennyezet, hűtés-fűtés és a légtechnika rendszer az aljzatban padlófűtés rendszer kerül.
Külső nyílászárók: Az ablakok és az erkély ajtók HOFSTADTER márkájú korszerű hőhídmentes műanyag alumínium 5 kamrás profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel a terveken jelölt helyen a nagyméretű erkélyajtók, tolóajtós kivitelűek homlokzati nyílászárók elektromos mozgatásúak.

Az épület homlokzatának egyediségét a letisztult színvilág biztosítja. A homlokzat képzése dryvit rendszerű nemes vakolattal fedve, illetve ragasztót kőlap burkolattal ellátva. Hőszigetelés 15 cm Austrotherm grafit, illetve a vasbeton szerkezeteken 5 cm kiegészítő hőszigetelés kerül.

A garázs távirányítós kapuval működtethető. Burkolata magas minőségű műgyanta.

Hűtés-fűtés: Az épület hűtését és fűtését Nibe geotermikus hőszivattyú rendszer biztosítja. Beépített illatosító rendszerrel ellátott, szellőztető rendszer biztosítja mindenkor kellemes friss levegő ellátást. A fűtés a fő helyiségekben egyedileg szabályozható.

Légtechnika: A födém beépített Wolf légtechnikának köszönhetően ablaknyitás nélkül, portalan, csíramentes levegő jut az épületbe a fürdőszobákban és a WC helyiségében.

Konyha és beépített bútorok KÉRÉSRE egyedileg gyártott, minőségi asztalos üzemi kivitelezésben ujjlenyomatmentes felületképzéssel.

Banki hitel nem akadály.

AZ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Hívjon bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek