Eladó ház, Lesencefalu, panorámás rész
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Lesencefalu
Szobák száma
10
Fürdőszobák száma
6
Alapterület
517m2
Telek mérete
11707
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ364112
1 101 864 EUR 364 045 000 Ft

Leírás

Provence a Balatonnál!

Lesencefaluban, a Balatontól 10 pernyire található ez a csodálatos oázis. Megbújva, csendben, hogy tulajdonosainak nyugalmat biztosítson a rohanó hétköznapok után. Nem könnyű összefoglalni mindazt, amit ez az ingatlan nyújt 1 hektáron. Található itt lakóépület közel 150 nm-en, vendégház 125 nm-en, wellness rész 75 nm-en, pince, nyári lak, gyümölcstároló, fedett tornác, kinti zuhanyzó összesen 166 nm-en, illetve játszótér, napozó, grillező, kilátó, sétány, fűszer-kert, kis halas-tó, boronaház és gyümölcsös összesen 9000 nm-en.

A lakóépületek a legmagasabb minőségű anyagokból kerültek kivitelezésre. A rusztikus berendezési tárgyak a tulajdonosok ízlését dicsérik, akik kellő gondossággal választottak ki minden egyes darabot. A ház fűtését cirkó kazán biztosítja, míg meleg vizét napkollektorok is szolgáltatják.

A kertben elhelyezett kis szobrocskák, domborművek, mozaikok, régiségek, kutak, csapok, műtárgyak mind hozzájárulnak az egész birtok bájához, melyet csak akkor fog igazán átérezni, ha élőben megnézi. A berendezési tárgyakat alapvetően nem tartalmazza az ár, ez majd tárgyalás részét képezi. Az egyes lakóingatlanok pontos alaprajza irodánkban megtekinthető!

Komoly érdeklődők megkeresését várjuk!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Mácsainé Tischner Henriett
Tel: +36-(30) 7427-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt