Eladó ház, Leányfalu, Luxus Minimál
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Leányfalu
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
193m2
Telek mérete
800
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ489918
520 790 EUR 189 000 000 Ft

Leírás

A minőség kedvelőinek kínálom megvételre ezt a 2019-es építésű átgondolt, minimalista stílusjegyeket viselő, praktikus elrendezésű otthont.

Ezt az ingatlant azoknak ajánlom akik a minimalizmus szerelmesei, értékelik a kiváló minőségű anyagokat és szeretnének a természet közvetlen közelében egy pazar panorámájú otthonban élni.

A modern építészeti jegyeket hordozó acél, üveg és beton nemcsak az épületszerkezetek legfőbb alkotóelemei, hanem az enteriőr részét is képezik meleg, luxus anyagokkal párosítva.

A nagy üvegfelületek hozzájárulnak a belvilág kellemes atmoszférájához. A fordított alaprajznak köszönhetően a nappali valamint a vele szoros egységet képező amerikai konyha, a hálószobák és azokhoz kapcsolódó fürdőszobák mind panorámásak és kertkapcsolattal rendelkeznek.

A földszint ad helyet a kabátok, cipők tárolására szolgáló gardróbnak valamint a vendég vagy nagyobb gyermek kényelmes életterének. A hatalmas fedett terasz pedig számtalan kikapcsolódás helyéül szolgálhat.

A kert öntöző illetve csepegtető rendszerrel látták el valamint a teljes kertrendezés elkészült. Az intimitás megteremtésére több száz örökzöld került telepítésre. A hátsó traktusban kapott helyet a grill terasz valamint a jakuzzi.

Az autók kényelmes tárolására 2 állásos garázs áll rendelkezésre.

Az ár a teljes bútorzatot tartalmazza.

Jöjjön el és szeressen Ön is bele!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Bátori Tünde
Tel: +36-(30) 4618-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt