Eladó ház, Kecskemét, Meseszép birtok, álom környezetben!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kecskemét
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
239m2
Telek mérete
35000
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ496733
277 514 EUR 99 500 000 Ft

Leírás

Kecskemét Belsőnyírben eladó egy gyönyörű, igényesen megépített rendkívül praktikus elrendezésű 240 nm-es családi ház, melyet 3,5 hektár csodálatos erdő vesz körül. Az ingatlanban hatalmas amerikai konyhás nappali, 3 napfényes hálószoba, tágas fürdőszoba, külön wc, háztartási helyiség és egy 80 nm-es melléképület található.

A reggeli kávé illetve a családi-baráti összejövetelek remek helyszíne a két hatalmas fedett terasz, valamint a kerti grillező és a patinás borospince. A gyerekek örömét, nem csak gyönyörű erdő, de a mini játszótér és egy jakuzzi is önfeledté tudja tenni. A terület teljesen körbekerített, a csodálatos saját erdei utak-ösvények éjszakai hangulatvilágítást kaptak, az út menti padokon megpihenve élvezhetjük az erdő csendjét, a madarak csicsergését.

A birtok szinte teljesen önfenntartó! Az erdő biztosítja téli tüzelőt, a 160 m-es fúrt-kút biztosítja a vízellátást, a meleg vízre és a fűtésre napkollektor segít rá, az áramfogyasztást pedig szinte teljes mértékben fedezi a naperőmű.
A gépjárművek részére egy dupla garázs, valamint egy dupla fedett autó beálló biztosít helyet.

A teljes komfort érzethez hozzájárul még a komoly biztonsági rendszer is. Az ingatlanhoz további erdő, igény szerint vásárolható!

Ajánlom azoknak, akik valóban szeretnének otthonukban feltöltődni, mindezt úgy, hogy a város pár perc autóútra legyen!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: +36-(30) 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt