Eladó ház, Kecskemét
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kecskemét
Szobák száma
9
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
350.00m2
Telek mérete
93302.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ051138
1 614 085 EUR 595 000 000 Ft

Leírás

Mesés környezet, saját birtok, a természettel összhangban! Páratlan lehetőség!

Szíves figyelmébe ajánlom ennek a Kecskeméttől fél órás autózásra található, természetközeli, kivételes adottságú birtoknak a vételi lehetőségét.

A teljesen körbekerített, több mint 9 hektáros terület igazodik a környező tájak arculatához, erdők és legelők váltogatják egymást. Az épületek jól illeszkednek a természetes környezetbe.


Több épület is megtalálható a birtok legmagasabb pontján, melyek egy része maga a történelem, de épült itt egy vele harmonizáló modern villa is. A régi világot egy kifogástalan állapotban felújított kúria képviseli, egy vele egyidős magtár épülettel, és egy távolabb épült, szintén korabeli két szobás tanyával.

A kúria a XIX. század végén épült klasszicista stílusban. Egy nemesi család otthonaként funkcionált, gazdaságuk központja volt. Jelenlegi tulajdonosának köszönhetően az épület újra eredeti pompájában tündököl, de természetesen a mai kor követelményeinek is teljesen megfelel. Az épület felújítása során törekedtek arra, hogy miden egyes helyisége visszaadja azt a hangulatot, amely az ilyen régi kúriák sajátja. Szobáiban új, korhű cserépkályhák, gondosan összeválogatott bútorok és drapériák adják az ízléses összképet. Konyhája és étkezője tágas modern gépekkel ellátott. Az előkertben egy úszómedence is rendelkezésre áll, kis ligettel körülvéve.

Jelenleg a terület lótartásra optimalizált, bizonyos szempontból a 2007-ben épült, nappali+6 szobás, 256 nm alapterületű impozáns lakóépület is ezt a célt szolgálja. Istálló és külön hintótároló is a részét képezi. A két földszinti épületrész között belső udvar helyezkedik el, mintegy kettéosztva az épület hátsó traktusát. Masszív kialakítású alagsorában akár 6 személygépkocsi is kényelmesen elfér, továbbá istálló, műhely és billiárd szoba is kialakításra került. A lakótér keleti tájolású és mivel ez a ház is egy dombtetőn helyezkedik el, a felkelő nap első sugarai a nappalit és a konyhát világítják be. A tetőn elhelyezett napelemeknek köszönhetően a birtok áramellátása tiszta forrásból megoldott, az épületek fűtéséről és meleg víz ellátásáról kondenzációs gázkazánok gondoskodnak.

Az ingatlannak többféle hasznosítása is lehetséges, de főleg gazdálkodásra, pihenésre, ideális. A földterületen lakópark is létesíthető, akár 20- 25 lakóegységgel, ehhez az engedélyek rendelkezésre állnak.

Kérem, hogy további részletekről személyesen érdeklődjön.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: 36 30 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt