Eladó ház, Herceghalom, Egyszintes, panorámás családi ház a Móricz lakóparkban
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Herceghalom
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
320m2
Telek mérete
1436
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ494246
375 206 EUR 129 900 000 Ft

Leírás

Természetvédelmi terület határán, 110 éves gesztenyefa sétányra néző, egyetlen szomszéddal rendelkező, 1436 nm-es összközműves telekre, 2008-ban épült, 320 nm-es ingatlan eladó.

Amerikai konyhás nappali + 4 szoba, 3 fürdőszoba és egy 50nm-es beltéri uszoda alkotják a lakóteret, melyet egy dupla garázs, a kazánház és egy 20nm-es fedett terasz egészít ki.

Az egyedi alaprajznak köszönhetően a wellness részleg szerves része a háznak, így a mindennapos használat el/kikerülhetetlen. A nappaliból rögtön fejest ugorhatunk a fűtött úszómedencébe, így szinte kötelező egy két hossz leúszása az étkezések előtt.

A ház fűtéséről Viessmann kondenzációs, Mátrix égőfejes kazán gondoskodik, mindenhol padlófűtés lett kiépítve, de a medence térben radiátorok is üzemelnek. A medence fűtése gazdasági megfontolás miatt villanyáramról megy.

A vízellátás kettős csövezéssel megoldott. Ivóvíz folyik a mosdókban, a konyhában, de fúrt kútból nyerik a vizet a fürdéshez, a mosógéphez, a toalettekbe, a medencéhez és a locsoláshoz is.

A hőtechnikai mutatók is nagyon kedvezőek a jó szigetelésnek köszönhetően. A tégla falazat 10 cm-es hungarocell szigetelést kapott, majd következik egy légrés, és a külső fehér klinker burkolat önmagában lett fölfalazva, acéllal bekötve.

A fentiek miatt a ház rezsije igen kedvező (55 E Ft/hó) a nagy négyzetméter és a funkciók ellenére is!

Egyéb extrák: központi porszívó, riasztó berendezés őrző szolgálathoz bekötve, lézer és térfigyelő kamerák, vízlágyító.

A ház tetőtere még beépíthető, további 150nm lakóteret nyerve ezáltal. Vasbeton födém van, a víz a villany és a fűtés is elő lett készítve az emeleten. Innen nyílik csak igazán csodálatos panoráma a Zsámbéki medencére!

Kiváló az infrastruktúra, Budapest 20 perc, 22 km az M1-es autópályán, Balaton 50 perc, M1 – M7-en.

Herceghalmon élelmiszer boltok, orvosi, illetve fogorvosi rendelő, patika, bölcsőde, óvoda, iskola, posta, könyvtár, Wellness Abacus Hotel 4*, található. A közelben tenisz, golf, lovarda, horgásztó.

Jó levegő és térérzet, kellemes lakókörnyezet, kedves szomszédok, jó itt lenni, jó itt élni!

Várjuk szeretettel!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: +36-(30) 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt