Eladó ház, Halásztelek, Tágas, luxus medencés ingatlan
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Halásztelek
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
331m2
Telek mérete
715
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ478383
361 900 EUR 119 000 000 Ft

Leírás

Budapest vonzáskörzetében Halásztelken eladó egy igényes belsővel kialakított családi ház.

Az ingatlanban 95 nm-es amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób helyiség, iroda, mosókonyha, kondi szoba, garázs, és a fedett wellness részleg került kialakításra, szép parkosított telken.

A családi ház 1,5 évvel ezelőtt nagy felújításon esett át. Az ingatlanban teljes burkolatcsere történt, új gépesített konyha lett kialakítva, a gardróbszoba teljes új beépített bútorzatot kapott, elektromos redőnyök lettek kiépítve, új külső színezés, kertben viacolor és öntözőrendszer kialakítása is megtörtént az egész ház belső falainak újra festése mellett.

Az ingatlanban központi klíma, padló és radiátoros fűtés, beépített led világítás, riasztó és kamerarendszer található. Az elektromos kapukon keresztül bejutva a garázsban vagy az ingatlan igényesen kialakított udvarán van lehetőségünk akár több autóval is parkolni. Közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség.

Ha szeretne csendes nyugodt környéken élni igényes ingatlanban családjával, jöjjön és tekintse meg vagy ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bizalommal.


Kollégánk várja érdeklődését!

Magyarné Szeder Krisztina
Tel: +36-(70) 3146-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt