Eladó ház, Gödöllő, Családi ház + vállalkozás, 2 ház 1 telken
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Gödöllő
Szobák száma
10
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
513m2
475 052 EUR 149 000 000 Ft
Telek mérete
1083
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ463739

Leírás

Eladó Gödöllőn (Nagyfenyvesen) egy kitűnő állapotú, igényes családi ház, amely alkalmas a családi ház + vállalkozás funkciókra, hiszen egy 1083 m2-es telken 2 önálló épület található! A két épület egymástól teljesen elkülönül, és saját mérőórákkal rendelkezik.

Ha Ön családi ház + vállalkozás funkcióra keres megfelelő ingatlant, akkor ezt valóban látnia kell! A praktikum vezérlő elvei mellett az esztétikum is hangsúlyos, mindkét ház hangulata megkapóan barátságos, atmoszférája rendkívül pozitív!

De lássuk a részleteket:

CSALÁDI HÁZ ADATAI:
Méret: 198 m2 (99 m2 alapterület, 2 szinten)

Helyiségek: 3 hálószoba + 1 nappali (ezen felül - ha szükséges - az emeleti háztartási helyiség hálószobává alakítható), van 2 fürdőszoba, valamint egy rendkívül kellemes, 39 m2-es konyha-étkező. A nappalinak és az étkezőnek teraszkapcsolata van. A ház beosztása praktikus, a földszinten a közös terek kaptak helyet, a felső szint pedig a hálószobáké. Az épület alatt pince van, itt található a kazán, a tároló és a szauna zuhanyzóval.

Műszaki jellemzők: A ház 1979-ben épült, majd 1999-ben teljes felújításon esett át. Új vízvezetékrendszer, új tető készült, a masszív, 50 cm-es téglafalak 5 cm-es dryvit vakolattal lettek ellátva, 10 cm kőzetgyapot hőszigetelés a padláson, új nyílászárók, 2 rétegű thermo ablaküveggel. A fűtést nagy teljesítményű Vaillant gázkazán biztosítja, melegvíz tartállyal. A konyha-étkezőben padlófűtés van, a többi helyiségben radiártor. 3x30A-es az áramellátás.
A ház állapota nagyon megkímélt, tökéletesen karbantartott. 2 autó részére egy automata kapus önálló bejáratú garázs található az utcafronton.

Extrák:
- gyönyörű épített kandalló az étkezőben,
- értékes, rusztikus angol konyhabútor,
- távfelügyeletre bekötött riasztórendszer,
- szauna,
- központi porszívó,
- szigeteléssel ellátott fémredőnyök, a földszinti és az emeleti terasznál motoros redőny,
- egyedi gyártású, különleges, attraktív fa ablakok.

VÁLLALKOZÁS ÉPÜLETÉNEK ADATAI:
Méret: 270 m2 (135 m2, 2 szinten)

Helyiségek: Az alsó szinten található 2 nagyobb méretű szoba, öltözővel, mellékhelyiséggel és egy konyha-étkezővel. A felső szinten 4 szoba, konyha-étkező, 2 mellékhelyiség, várószoba és egy előszoba található. A felső szint 2 külső lépcsőn megközelíthető, a 2 szint egymástól elválasztott. Emiatt ha Önnek nem feltétlenül szükséges mindkét szint a vállalkozásához, a másik szintet kiadhatja és ezzel plusz bevételre tehet szert!

Műszaki jellemzők: A ház eredetileg 1992-ben épült élelmiszer gyártásra, jelenleg bevezetett, jól működő életmód központként üzemel, ami jógaórák, tanfolyamok, terápiák részére van kiadva. A központ működtetése igény esetén átvehető.
Elrendezése bármilyen funkcióra alkalmas lehet. Lakásoknak, irodának is megfelel. Az épület 30-as téglából épült, a fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja, jelenlegi állapota szintén megkímélt és rendszeresen karbantartott. 3x40 A villanyóra biztosítja az áramot. Az épület mellett 4-5 autó számára elegendő parkolóhely van és teherautó is be tud állni.

A telek 2 része egymástól fizikailag teljesen leválasztható, de jogilag nem osztható ketté.

A buszmegálló kb. 50 m-re található, a vasútállomás és a HÉV pedig kb. 20 perces sétatávolságban elérhető. Jelenleg épül a vasúti felüljáró, mely meggyorsítja a közlekedést. Bevásárlási lehetőségek ugyancsak könnyen elérhetőek a közelben!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt