Eladó ház, Fót, Passzív luxus Fótligeten!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Fót
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
366m2
Telek mérete
1200
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ440490
665 934 EUR 218 000 000 Ft

Leírás

Magyarország nagyon kedvelt, elit lakóparkjában, geotermikus fűtésű, luxus kategóriájú, minőségi otthon!

Fótliget méltán ismert és népszerű övezetében, 10 éve épült, minden igényt kielégítő, nagy kerttel rendelkező ingatlan várja új tulajdonosát. A lakópark teljesen körülkerített területen helyezkedik el, 24 órás portaszolgálat gondoskodik a biztonságról. A kert és a közös területek gondozottak.
A háromszintes családi ház épületében pince, földszint (részben magasföldszint) és emelet található.
A tágas, nagy terek egyedülálló hangulatot biztosítanak, nagyobb baráti társaságoknak is helyet adva. A kertkapcsolat tökéletes funkcionalitással köti össze a külső és belső tereket.

A belső helyiségek minden szinten igényes burkolatokkal rendelkeznek, a beépített elemek kiváló minőséget képviselnek. A nyílászárók fából készültek, az ablakokra biztonsági elektromos redőnyöket és szúnyoghálót is szereltek. Valamennyi hálószoba saját gardróbbal rendelkezik, ami szükségtelenné teszi a szekrények használatát, megőrizve így a szabad tereket. A hálószobák elosztása és a helyiségek egymáshoz kapcsolódása tudatosan teremti meg az intim szférát, biztosítva a háborítatlanságot az együtt élőknek.

A legmagasabb igényeket kielégítő konyha és három fürdőszoba gondoskodik a kényelemről. A konyhában az ivóvíz tisztítására ozmózisos víztisztító rendszert telepítettek. Az épületben több kiegészítő szolgáltatás van, ilyen például a szauna, fitnesz rész, kandalló a nappaliban, központi porszívó, tűzjelző, vízlágyító rendszer. Biztonsági céghez bekötött riasztórendszer gondoskodik a vagyonvédelemről.

A nagy alapterületű garázs az utcai fronton a bejárat mellett nyílik, két gépkocsi számára alkalmas, továbbá az udvari részen is egyszerre több autóval lehet parkolni.
Geotermikus (átfolyós rendszerű) hőszivattyú gondoskodik a környezetbarát és takarékos fűtésről, minden helyiségben egyedi hőszabályzóval. A talajszondás hőszivattyú nyaranta magas hatásfokon biztosítja a ház hűtését, kiváltva a split klímát. A kertben 20 köbméteres ciszterna gyűjti össze az esővizet, az öntözés ezen keresztül történik.

A lakóparkban 1 hektáros terület biztosítja a kikapcsolódást. Ezen belül található játszótér a gyerekeknek, kültéri kondi gépek a felnőttek részére, továbbá kosárlabdapálya, pingpongasztalok, tollaslabdapálya hálóval, tiszta és kulturált közösségi WC, mosdó is rendelkezésre áll.

Ha egy kimagaslóan kulturált közösségben, egy olyan luxus színvonalon megépített ingatlanban szeretne élni, amit tökéletesen megterveztek és megvalósítottak, a fővárostól távolabb, de nagyon jó közlekedéssel, akkor ennek az ingatlannak a megtekintése kihagyhatatlan!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Domjánné Puskás Margit
Tel: +36-(30) 4153-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt