Eladó ház, Fót, Kivételes lehetőség Fótligeten
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Fót
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
366m2
711 150 EUR 230 000 000 Ft
Telek mérete
1200
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ440490

Leírás

Magyarország egyik legigényesebb lakóparkjában, egyedi tervezésű családi ház eladó.

Fótliget méltán ismert és népszerű övezetében, tíz éve épült, minden igényt kielégítő és nagy kerttel rendelkező ingatlan várja új tulajdonosát. A lakópark teljesen körülkerített területen helyezkedik el, 24 órás portaszolgálat gondoskodik az ellenőrzésről. A lakópark valamennyi utcájában karbantartott épületek vannak, a kertek és a közös területek minden szakaszon gondozottak.

Háromszintes családi ház épületében pince, földszint (részben magasföldszint) és emelet található.
A földszinten szinteltolással biztosították az egyedülálló hangulatot, nagyobb létszámú vendégség esetén nem okozhat gondot egymás mellett több program megtartása. Fantáziadús kertkapcsolat biztosítja a nappaliból, hogy az év nagy részében a szaletli biztonságában a szabadtéri beszélgetések és a partik egyszerre nyújtsanak élményt az épületen kívül és belül tartózkodóknak.

A belső helyiségek minden szinten igényes burkolatokkal rendelkeznek, a beépített elemek kiváló minőséget képviselnek. A nyílászárók fából készültek, az ablakokra biztonsági elektromos redőnyöket és szúnyoghálót is szereltek. Valamennyi hálószoba saját gardróbbal rendelkezik, ezért kevés bútor mellett is kényelmesen használhatóak. A hálószobák elosztása és a helyiségek egymáshoz kapcsolódása tudatosan teszi lehetővé, hogy az épületben egyszerre tartózkodó személyek ne zavarják egymást.

A legmagasabb igényeket kielégítő konyha és három fürdőszoba gondoskodik a kényelemről. A konyhában külön az ivóvíz tisztítására ozmózisos víztisztító rendszert telepítettek. Az épületbe több kiegészítő szolgáltatást építettek vagy rendeztek be, például szauna, fitnesz rész, kandalló a nappaliban, központi porszívó, tűzjelző, vízlágyító rendszer. Biztonsági céghez bekötött riasztórendszer gondoskodik a vagyonvédelemről.

A nagy alapterületű garázs az utcai fronton a bejárat mellett nyílik, két gépkocsi tárolására alkalmas, továbbá az udvari részen is egyszerre több autóval lehet parkolni.

Geotermikus (átfolyós rendszerű) hőszivattyú gondoskodik a környezetbarát és takarékos fűtésről, minden helyiségben egyedi hőszabályzót szereltek fel. A talajszondás hőszivattyú nyaranta magas hatásfokon biztosítja a ház hűtését, kiváltja a split klímát. A kertben 20 köbméteres ciszterna gyűjti az esővizet, az öntözés olcsón, külön erre a célra kialakított öntözőrendszeren keresztül történik. Amikor lefogyna a ciszternában tárolt víz mennyisége, a rendszer rákapcsolódik a Fótliget területét ellátó külön öntözővíz hálózatra.

A lakóparkban 1 hektáros terület biztosítja a szabad levegőn a kikapcsolódást. Ezen belül játszótér a gyerekeknek, kültéri kondi gépek a felnőttek részére, továbbá kosárlabdapálya, pingpong asztalok, tollaslabdapálya hálóval, tiszta és kulturált közösségi WC, mosdó áll a rendelkezésre.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Balogh Ibolya
Tel: +36-(30) 5299-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt