Eladó ház, Érd, Érd Rózsadombján kétgenerációs, zsalugáteres ház
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Érd
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
370m2
432 874 EUR 140 000 000 Ft
Telek mérete
2326
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ440670

Leírás

Érd Rózsadombján - Érdligeten - eladó 2326 m2-es gyönyörűen parkosított telken egy 370 m2-es, 2 nappalis, 5 hálószobás, kétgenerációs családi ház!

A ház két lakószintje csaknem azonos beosztású, a középső szinten 3 hálószoba, a felső szinten 2 hálószoba található. Ha úgy szükséges, a felső szinten is könnyedén ki lehet alakítani a 3. hálószobát.

Az alsó szinten találhatóak a háztartási helyiségek és az egy állásos garázs, ami jelenleg tárolási funkciót tölt be. A telek lejtős és az utcaszinten rendelkezésre áll további két garázshely, ami használatban van. Innen egy gépkocsifeljáró és egy lépcsősor vezet fel a házig.
A lakások jó állapotúak, de egy esztétikai design frissítés már esedékes lehet, az új tulajdonos ízlése szerint.

A telek gyönyörű környezetben, színvonalas ingatlanok között található, és mivel dombtetőn helyezkedik el, így nagyon szép panoráma tárul a szemünk elé!

A házat rendkívül hangulatossá teszik a szép zsalugáterek és a három gyönyörű terasz, ahol zavartalanul pihenhetnek a ház lakói.

Olyan családoknak ajánljuk az ingatlant, akik szeretnének gyönyörű környezetben, szép utcában élni, kedvelik a "világ tetején" hangulatot és ki tudják használni a kétgenerációs ház kitűnő adottságait!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt