Eladó ház, Dunaharaszti, Dunaharaszti Rózsadombján
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Dunaharaszti
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
277m2
Telek mérete
457
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ455646
421 344 EUR 149 000 000 Ft

Leírás

Dunaharaszti Rózsadombján, csendes kertvárosi környezetben kínálunk megvételre egy 2005-ben épült, 277 nm-es, duplakomfortos, provance-i hangulatú, családi házat.

Az épület külső megjelenése egyszerű, finom eleganciát áraszt, belső kialakítása kellemes, mediterrán életérzést sugall, amely a külső tér és a belső helyiségek közötti átjárhatóságnak, valamint szerves kapcsolatuknak köszönhető.

Átgondolt tervezés eredményeként a nappali játssza a központi tér szerepét, két oldalán az étkező-konyha, illetve a hálószoba található, melynek érdekessége, hogy közös téren osztozik a fürdőszobával. Nem szerkezeti, csupán dekorációs elem a nappali mennyezetének látszó gerendázata.

Az ingatlan különlegessége a bazaltkővel burkolt mélyudvar, ahová besüt a nap, de nem fúj be a szél, és a szomszédok hangja sem hallatszik le. A békés, zárt világ a mediterrán vidékek átriumos udvarházainak hangulatát idézi csendjével és a kövezett udvart benépesítő, dús növényzettel. A mélyudvarba nyílik a mozaikmedencés pihenőszoba, egy vendéglakrész és a borospince. Innen egy falazott lépcső vezet föl a varázslatos virágokkal beültetett földszinti kertbe.

Az alsó szint igény szerint leválasztható, így az ingatlan akár két generáció zavartalan együttélésére is alkalmassá tehető. Az elő- és hátsó kert gondozását automata öntözőrendszer segíti, mely fúrt kútról üzemel. A lakók kényelmét központi porszívó szolgálja.

E ház harmóniája oly tökéletes, mégis különleges, hogy azonnal rabul ejti az ide érkezőt.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Galambos Antal
Tel: +36-(30) 6571-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt