Eladó ház, Debrecen, Unikális villaépület a Nagyerdőn
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
248m2
Telek mérete
788
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ520676
627 545 EUR 225 000 000 Ft

Leírás

Ikonikus villa a Nagyerdőn!

A ház az 1800-as évek végén, anno még egyetemi vezető részére épült. Az elmúlt évtizedekben tulajdonosai megőrizték a ház eredeti arculatát, így ma is az egyik leghangulatosabb nagyerdei utca unikális épülete.

A 2017-18-ban történt teljes körű felújítás során az eredeti épülettömeg megtartásával abszolút mindenre kiterjedő modernizáláson és részleges funkcióváltáson esett át.
A lakásként használt épületrész stílusos belső tereket mutatva nappali + 3 hálószobás elrendezésű. Ennek központi élettere a részben galériázott amerikai-konyhás nappali. Modern, komplett felszereltségű konyha, reggeliző pult, méretes étkezőtér jellemzi.
A szülők és a gyerekek hálóhelyiségei szeparáltak. Az egyedi stílusú, iker-mosdóhelyes fürdőszoba tágas, épített zuhanyozóval és kádszigettel is ellátott.

Az épület hátsó traktusa, amely egykor szintén lakórészként funkcionált, jelenleg irodacsoportként kialakított. Modern, dekoratív és praktikus. Szolgáltatási, orvosi célú használhatósága kézenfekvő. Részben befektetési céllal történő megvásárlása esetén az eladó az irodákat szívesen visszabérelné az új tulajdonosától.

Azok számára, akik lakásként szeretnék igénybe venni, minimális ráfordítással további 3 v. 4 szobával kiegészülő otthont teremthetnek. Így akár generációk összeköltözésére is alkalmassá tehető.

A tökéletes állagú pincében méretes hobbiszoba, rengeteg tárolótér és a háztartási helyiség található.

A nagyerdei léptékkel hatalmas privát telek (780 nm) egyik része kellemesen parkosított pihenőkert, a másik oldala esztétikus térburkolattal fedett.

Az ingatlan kényelmes és időtálló használhatóságát a dekoratív és magas minőségű burkolatok, szaniterek, modern klímatechnika és fűtési rendszer, valamint 2 * 2 gépkocsi befogadására alkalmas garázs biztosítja.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: +36-(30) 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt