Eladó ház, Budapest 3. kerület, Testvérhegyi luxus-minimal ház, szép környezetben!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 3. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
350m2
788 448 EUR 255 000 000 Ft
Telek mérete
660
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ438585

Leírás

Eladó a III. kerületben, Testvérhegyen, kellemes, csendes utcában egy 350 m2-es, 4 hálószoba + amerikai konyhás-nappalis, luxus-minimal stílusú, új építésű családi ház!

Az építkezés folyamatban van, a teljes elkészülés 2018. év végére várható.

A ház kitűnően felszerelt lesz, a legmodernebb technológiák felhasználásával épül, pl. hőszivattyús fal+padló fűtés lesz beépítve, napkollektorok segítik majd a vízmelegítést, korszerű, motoros alumínium redőnyök lesznek felszerelve, luxuskategóriájú Miele konyhagépeket építenek be és természetesen okostelefonról vezérelhető műszaki rendszert is kap az új tulajdonos!

Extra igényként - külön megbeszélt áron - lehetséges lesz egy 40 m2-es jakuzzival ellátott medence, a tetőteraszon lévő jakuzzi, illetve egy kültéri panoráma szauna kivitelezése.

A házból nagyon szép panorámát élvezhetünk és mivel a természetvédelmi terület a közelben van, egyszerre kapjuk meg a természetközeli élményt - az Eurocentertől mindössze pár perces távolságra - jó közlekedéssel és kitűnő infrastruktúrával!

A telken két hasonló épület kerül kivitelezésre, az eladó ingatlan az utcafronthoz közelebb helyezkedik el. A kert osztatlan közös tulajdon lesz ügyvédi megosztási szerződéssel, illetve a két épület társasházzá lesz nyilvánítva, így külön albetét szerint lesz nyilvántartva a földhivatalnál.

A házat elsősorban gyermekes családoknak ajánljuk saját célú hasznosításra!

Az ingatlan egy magánszemély birtokában van, tehermentes.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt