Eladó ház, Budapest 3. kerület, Örök panorámás, medencés családi ház a Remetehegyen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 3. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
455m2
Telek mérete
1190
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ502664
1 209 101 EUR 438 396 000 Ft

Leírás

Finom elegancia páratlan örök panorámával a Remetehegyen!

A 2018-ban épült, gyönyörű állapotban lévő, 5 szobás, (455 m2 lakótér + 250 m2 garász és tárolók) háromszintes ingatlant 1190 m2-es parkosított, medencés kert veszi körül. A középső szinten minden helyiségből megközelíthető, hatalmas terasz teszi még szebbé, kényelmesebbé az itt-lakók életét.

A ház mögötti fedett terasz tökéletes helyszín a családi grillezéshez, a ház homlokzati részén elhelyezkedő teraszról és a többi ablakból csodálatos panoráma nyílik a Budapest Golf Club gyönyörűen gondozott pályáira, The British International School parkjára, illetve a Kiscelli Múzeumra.

Az akár 2 vagy 3 generációssá is alakítható ház központi helye a második szinten elhelyezkedő amerikai konyhás nappali az étkezővel együtt, melynek közvetlen kapcsolata van a terasszal. Ezen a szinten található a vendég háló, és a hozzá tartozó fürdőszoba.

A felső szinten további 3 hálószoba a hozzájuk tartozó fürdőszobák, hatalmas előtér, beépített szekrény és a háztartási helyiség kaptak helyet. Ezen a szinten is minden szobából megközelíthető a nagy terasz.

A legalsó, 250 m2-es szinten 5 állásos garázs mellett, zuhanyzós fürdőszoba, 4 tároló helyiség és a gépészet található. Az ingatlan keleti tájolása, illetve a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően kora reggeltől napfényes. A házimunkát megkönnyítendő, helyet kapott egy un. pincér-lift is, ami mindhárom szint között használható.

A házat energiatakarékos kondenzációs kazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal fűtik vagy akár az inverteres klíma is alternatív megoldást nyújthat.

A kert parkosított, örökzöldekkel szegélyezett, a hegy felőli oldalát növény-támfal díszíti. A rendkívül csendes, nyugodt, zöld környezetben elhelyezkedő ház bevásárlási lehetőségét az Eurocenter biztosítja.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: +36-(30) 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt