Eladó ház, Budapest, 3. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 3. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
133.00m2
Telek mérete
1448.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ079503
447 603 EUR 165 000 000 Ft

Leírás

ARANYHEGYI ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAK

Abban hiszünk, hogy a tökéletes otthon az, ahová mindig sietni fog haza. És van egy jó hírünk: most megépítjük Önnek!
Megtaláltuk azt a telket az Aranyhegy egyik legizgalmasabb részén, ami kivételes lehetőségeket kínál. Mi azonnal beleszerettünk, mert egy karnyújtásnyira a várostól, mégis a természet közelében alkothatunk. Egy olyan közeget teremtünk, ahol az intimitás adott, az okos otthon természetes, a luxus pedig garantált. Amikor megáll majd a kapu előtt, a biztonsági rendszer azonosítja és beengedi, a behajtón intelligens fények kísérik végig a parkosított út mentén, hogy aztán egy tökéletes otthon fogadja Önt, az Ön igényei szerint!

Most pedig vesszünk el a részletekben:
A telek 1448 m2, amelyre egy ikerház és egy önálló ház épül, amelynek lakásai albetétesítve, társasház alapító okirattal szétválasztva kerülnek átadásra. A lakások és a hozzá tartozó saját használatú kert, kialakítása biztosítja az intimitást.
A helyiségek méretét és elrendezését a képek között megtalálja.
Főfalak tégla falazattal és homlokzati hőszigetelő rendszerrel kerülnek megépítésre. A földszinti padló alatt 2 rétegben terített lépésálló hőszigetelés kerül. Köztes és záró födém monolit vasbeton, tetőfedés cserép fedéssel készül.
Nyílászárók prémium minőségű Rehau profil 3 rétegű üveggel.
Fűtést és egyben a hűtést is hőszivattyú biztosítja, felület fűtő és hűtő panelekkel a födémben a padlóban padlófűtéssel. A fűtést teljes vezérléssel telepítjük, távoli eléréssel is.
Az alap erős- és gyengeáramú hálózaton felül készül még riasztó-, kamera rendszer előkészítés, napelem előkészítés és elektromos autótöltő előkészítése is.
A kivitelezés előreláthatóan 2021. év 2-3. negyedévében kezdődik, műszaki átadása 2022. év 2. negyedévében fog megtörténni.
Jelenleg koncepció tervek állnak a rendelkezésre.
Kivitelező 2007-ben alakult cég, mely biztos háttérrel és igény esetén bankgaranciával is rendelkezik!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: 36 30 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt