Eladó ház, Budapest, 3. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 3. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
320.00m2
Telek mérete
1005.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ071421
2 100 723 EUR 750 000 000 Ft

Leírás

Varázslatos lüktető városi panorámával eladó egy minimál stílusú, kiemelkedően magas műszaki felszereltségű modern családi villa a 3. kerület 'Normafájánál', Mátyáshegy legszebb utcájában, nemzetközi iskola közelében.

Az exkluzív villaház szinte minden helyiségének éke a csodálatos panoráma az extra méretű és minőségű ablakfelületeknek, illetve a tájolásnak köszönhetően. A bejárati szinten található a két állásos garázs, mely már a ház belső exkluzív enteriörjéhez illeszkedve fogadja a ház lakóit, előszobaként is funkcionálva a sok rejtett szekrénnyel, pihenőpaddal.

Belépve, tágas előtér és különleges nappali pihenőrész fogadja a lakókat, ebből a helyiségből nyílik a panorámás szülői háló, a panorámafürdő és a hozzá tartozó óriási panorámagardrób is. Ezen a szinten található a kényelmes dolgozó szoba saját fürdőszobával, mely igazából egy kisebb méretű master bedroomnak felel meg, akár különálló gyereklakrészként is funkcionálva.A pihenőrészből felfelé haladva a rendkívül látványos lebegőlépcsőn jutunk fel a lélegzetelállító 6 személyes látványszaunához, mely a lakás legmagasabb pontján található. Illeszkedve ehhez, kialakításra került a pihenőrész zuhannyal ellátva, és ezt a teret öleli körbe az óriási méretű terasz gyönyörű kültéri bútorokkal felszerelve, kínálva a mindent kielégítő 5*-os wellness élményt. Ezt a szintet hálószobai funkcióként is lehet használni kicsi átalakítással.

A megkapó élményt a kerti szinten található nagyméretű, kültéri, 9,6 x 3,8 m fűtött medence egészíti ki, 60 nm-es fedett terasszal. A bejárati szintről lefelé haladva található a közösségi tér, az óriási bárpultos szigetű konyhával, az étkezővel, illetve a látványkandallós fényűző nappalival, melyről kilépve a üvegkorlátos teraszra, szinte 'rálépünk' a városi panorámára.
Ezen a szinten kialakításra került egy vendégfunkcióként is szolgáló master bedroom, saját fürdővel és gardróbbal.
A sok különleges és exkluzív megoldások mellet külön érdekesség a szintén nagyméretű látvány temperált bortároló, és a különleges felszereltségű vendégmosdó. A gyönyörű növényekkel beültetett teraszos kert a folyamatos gondozás és a szerető ápolás mellett csodálatos díszkertté vált. A műszaki felszereltség, a design és beépített bútorok exkluzivitása a luxust hangsúlyozva jelennek meg, többek között:

Catellan Italia és Alberta Salotti desinger bútorok, Dombracht és Gessi csaptalepek, Falper, Villeroy & Boch és Duravit szaniterek, egyedi tervezésű ólomkristály csillárok, Sonos hangrendszer, elektromos fiókos mozgatású, Miele gépekkel felszerelt olasz designer konyhafal és sziget, illetve a Planika gáz és elektromos, távirányítóval vezérelhető kandallók...

A ház nettó lakóterülete 314 nm, a fantasztikus teraszok összmérete 260 nm.

Az ingatlan tulajdonosa nagyobb értékű lakás vagy lakások beszámítására is nyitott.

Ajánlom mindazoknak ezt a páratlan ingatlant, akik szeretnék élvezni az egyedi és mai modern extra műszaki megoldásokon kívül a folyamatos és mindenhonnan élvezhető városi panorámát egy saját, 5*-os élettérben, ami nem más, mint a saját otthonuk.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt