Eladó ház, Budapest, 2. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
167.00m2
Telek mérete
578.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ075578
566 964 EUR 209 000 000 Ft

Leírás

Adyligeten új építésű, impozáns, modern, prémium minőségben készült villaépület!

Megvételre kínálunk a 2. kerületben egy nettó 164 nm + teraszokkal kialakított belső két szintes luxus ingatlant.
A földszinten kialakításra került egy nagy kertkapcsolatos nappali, étkező, konyha, fürdő, vendégszoba, illetve gardrób és tároló. Az emeleten kapott helyet három háló, két fürdő, gardrób és terasz.

Az építmény a XXI. sz.-i egyik legmodernebb építési technológiával épült kerámia épület ökológiailag kizárólag természetes anyagok felhasználásával épült, passzívház értékének megfelelően valósult meg. Pozitív hatása, hogy korlátlan az élettartama, kiváló az anyagtulajdonsága /környezetkímélő/ pára áteresztő képessége és hangszigetelési sajátosságai kiválóbbak a hagyományos szerkezetekhez képest. Páralecsapódás és penészedés mentes. Az épület minőségét tovább fokozza, hogy a fűtés-hűtést Daikin Levegő-hőszivattyú rendszer biztosítja.
A földszinten padlófűtés, az emeleten infraradiátorok kerültek felszerelésre, az emisszió minimalizálása és a legutoljára közétett egészségügy szempontok figyelembevételével.
A földszinten kialakításra került egy nagy nappali, étkező, konyha, egy zuhanyzós fürdő-Wc-vel, egy vendégszoba, illetve gardrób és tároló. Az emeleten található három háló, kettő fürdő szoba + gardrób és egy terasz + egy erkély.
A vételár tartalmazza a 3 rétegű Realtherm optimum nyílászárókat, a Wellis márkájú szanitereket és csaptelepeket, az exkluzív Legrand Galea kapcsolókat/ dugaljakat, valamint a prémium minőségű hideg és meleg burkolatokat, a távirányítós Umbroll elektromos zsaluziát, riasztórendszert, kamerarendszert, központi porszívó rendszert, vízlágyításhoz szükséges előkészítést az elektromos autók töltéséhez szükséges kialakítást, és a jakuzzi kiállás előkészítését. Kültéri medence kialakítására is készültek tervek, illetve kültéri szauna kialakítására is a beltéri infraszauna lehetősége melletti igény esetére.
Térkő burkolattal ellátott gépkocsi beálló, illetve füvesített kert szintén a vételár részét képezi. A konyhai konfiguráció még elérhető a vevő igényeinek megfelelően, átformálható, testre szabható. Telekterület 578nm.
Ha felkeltette érdeklődést, várom megkeresését elérhetőségeimen.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Hortobágyi Zsuzsanna_
Tel: 36 30 9634-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt