Eladó ház, Budapest, 18. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 18. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
321.00m2
Telek mérete
1082.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ029633
1 105 122 EUR 449 000 000 Ft

Leírás

Mediterrán hangulatú álom otthon eladó Budapesten, Szent Imre - kertvárosban

A kétszintes lakóház belső terei rendkívül változatosak, napfényesek, tágasak és kényelmesek. A családi ház az elsődlegeseken felül számos extra, kényelmi funkciót szolgáló helyiséggel is rendelkezik, amelyekkel kiérdemli a luxus kategóriás besorolást. A három hálószobán kívül gardrób, wellness helyiség, szauna, két fürdőszoba, külön mosdó és egy háztartási helyiség lett kialakítva. A konyhában egyedi, beépített bútorok találhatók.

Impozáns méretű és rendhagyó kialakítású nappaliból a télikerten és a két égtáj felé szinte összefüggő ablaksoron keresztül láthatunk és juthatunk az ősfás, zegzugos, intim jacuzzi-élménynek is helyt adó belső kertbe, ami egy bájos tavacskát is rejt. A nagy méretű, fedett terasz és az emeleti erkély is hozzájárul ahhoz, hogy a ház lakói élvezhessék a kertvárosi élet minden előnyét.

A mediterrán hangulatot az épület külső megjelenése, a belső terekben pedig a meleg színek és a kiemelkedő minőségű természetes építőanyagok használata adja.

A fűtést gázkazán biztosítja padlófűtéssel, de télen a nappaliban kandalló melegénél is lehet pihenni.
A kétállásos garázson kívül természetesen a vendégek számára is van méltó, térkővel burkolt parkolóhely az első udvarban.

További információkért keressen bizalommal.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szeder Krisztina
Tel: 36 70 3146-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek