Eladó ház, Budapest 16. kerület, Egyedi villaépület Ómátyásföldön
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 16. dist.
Szobák száma
12
Fürdőszobák száma
8
Alapterület
950m2
Telek mérete
3555
Belső szintek száma
4
Referencia szám
HZ463388
1 221 005 EUR 399 000 000 Ft

Leírás

Többgenerációs családi ház, Nagykövetségi rezidencia, Cégközpont, Egészségközpont, Magánkórház, Idősek otthona, Alapítványi intézmény, bármilyen elképzelése is legyen, ebben az ingatlanban biztosan meglátja a lehetőséget.

Pest egyik legrégebbi és legpatinásabb volt arisztokrata üdülőnegyedében, a méltán híres Ómátyásföldön található ez az 1800-as évek végén épült, egyedi villaépület.

Az épület renoválása 2015-ben kezdődött el és napjainkban is folyamatosan zajlik. A jelenlegi tervek szerint egy kívül-belül teljesen megújuló 4 különálló lakásból álló épületegyüttes fog megszületni.

A hatalmas, 3500 négyzetméteres, ősfás telken a fő villaépület és az azt kiszolgáló további épületek: porta, önálló lakásként funkcionáló melléképület és egy 4 autót befogadó garázs állnak.

A főépület 4 szintből áll:

Alagsor:
Itt kapott helyet a minden igényt kielégítő wellness helyiség: 4 részre taglalt, jakuzzit, szaunákat, fitness termet és pihenőt foglal magában.
Továbbá itt helyezkedik el az épület gépészete.

Földszint:
Külön bejáratú, két hálószobás lakás, hatalmas nappalival, külön konyha-étkezővel és 3 fürdővel, gardróbbal, külön wc-vel.

Emelet:
Külön bejáratú, két hálószobás lakás, hatalmas nappali-étkezővel, külön konyhával és 2 fürdővel, saját tetőterasszal és erkélyekkel.

Tetőtér:
Külön bejáratú, egy hálószobás lakás, nappali-étkező-konyha, 1 fürdő, külön wc és gardrób kialakítással.

Az alagsortól az emeletig lifttel közlekedhetünk, mellyel minden szinten külön előtérbe érkezünk.

A melléképület:
Külön lakásként használható, nappali-étkező, 3 szoba, külön konyha, 2 fürdőszoba és külön wc kapott helyet benne.

A főépület mögött található a 4 autó befogadására képes garázs, 4 külön tárolóval.

Az elhelyezkedés kiválóságát mutatja, hogy innen a Belváros és a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér is egyaránt 20 perc alatt elérhető. Ezáltal az ingatlan számtalan lehetőséget hordoz magában.
A környék hangulata vetekszik a budai luxus negyedekével, azzal a különbséggel, hogy itt nem kell számolni a Budán oly gyakori közlekedési dugókkal.

A patinás környék gyönyörű parkjai, hatalmas platán és gesztenye ősfákkal szegélyezett sétányai ideális, nyugodt és biztonságos környezetet biztosítanak a pazar villák számára.
Budapesten belül ez páratlan adottság. A budai oldalon ilyen paraméterekkel rendelkező lakóterület nem található, a pesti oldalon is csak néhány, de azok közül is Ómátyásföld az egyetlen felső kategóriás környék.

A meghirdetett ár a jelenlegi állapotra vonatkozik.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: +36-(30) 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt