Eladó ház, Budapest 14. kerület, Nagypolgári elagancia Zugló kertvárosában
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 14. dist.
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
224m2
Telek mérete
704
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ444036
533 199 EUR 179 800 000 Ft

Leírás

Az ingatlan Zugló csendes, családi házas részén fekszik, mégis jó tömegközlekedéssel rendelkezik: busz, villamos, Örs vezér téri metróállomás.

A ház teljesen felújított, a lakóépület tájolása kiváló, a reggeli napfény a kert és a terasz felől átsüt az étkezőn és a hallon, egészen a nappaliig. A Nap az épületet a déli oldaláról kerüli, délután az utcafronti nagy ablakokon keresztül lesz a nappali, a kapcsolódó szoba és a hall egészen napnyugtáig világos.

Az épület alsó szintjén tágas hall fogadja az érkezőt, a kert felé az étkező, a konyha és a terasz nyílik. A konyha 2017 nyarán lett teljesen felújítva, egyedi gyártású konyhabútor, festett üveg betétek, beépített konyhai berendezések, polcozott spájz és remek világítás teszi funkcionálisan jól használhatóvá és modernné. A hallból nyílik egy új bútorral, nagy káddal és nagy tükrökkel rendelkező fürdő, egy önálló WC és a mosókonyha. A hallból tovább a nappaliba és az abból nyíló nagyméretű szobába jutunk. A hallból széles, fa borítású lépcső vezet az emeleti lakótérbe.
Az emeleten két nagyobb és egy kisebb hálószoba, egy bepolcozott tároló szoba, egy tágas zuhanyzóval rendelkező fürdő és egy külön WC található.

Az ingatlan kertjében évtizedek óta növekvő, ápolt növényzet ad intimitást. A teljes kert automata öntözővel ellátott. A kertben a 6 méter hosszú, napozóteraszos medence, az épülethez csatlakozó fedett terasz és a füves kert szolgálja a kikapcsolódást. A medence modern, alumínium szerkezetes, eltolható fedéssel rendelkezik, mely alatt már nyár legelején is kellemes a víz hőfoka. A medence reggeltől egészen a délután végéig napos.

A kert végében 80 m2-es, háromállásos garázs található. A garázs körben polcozott, a tágas gépkocsi állások mellett rengeteg a tárolási lehetőség. A garázs riasztása távirányítóval vezérelhető, így autóval érkezéskor és távozáskor sem kell a riasztó kezeléséhez a lakóépületbe bemenni.

A lakóépület alatt pince került kialakításra. Itt kapott helyet a hatszemélyes finn szauna - melynek 9 kW-os új kályhája gyors felfűtési időt biztosít -, továbbá egy épített zuhanyzó, WC és pihenő terület.

A ház téli és nyári hőkomfortja is kiváló. A földszinti hidegburkolatos helyiségek mindegyike padlófűtéses, a két parkettázott szobában radiátorok vannak. Az emeleti területen új Velux tetőtéri ablakok biztosítják a jó szigetelést. A tetőtéri ablakokra külső hővédő roló húzható ki, melyek nyáron jól óvják a teret a felmelegedéstől, továbbá a belső kétfázisos rolókkal részlegesen, vagy teljesen árnyékolható a tér.

Az épület fűtését a 24 kW-os Vaillant kombi gázkazán, továbbá melegvíz ellátását a 160 literes indirekt fűtésű bojler biztosítja. Az alsó és a felső szint is klímával hűthető. A csaptelepek és vízvezetékrendszer, valamint a mosó- és mosogató gépek védelmére vízlágyító berendezés telepített.

Az alsó szinten a nappalihoz csatlakozó szoba jelenleg fitness szobaként, de korábban hálószobaként funkcionált. Mindkét funkciót jól szolgálja az egyik falon teljes hosszban futó, tükrös tolóajtókkal rendelkező beépített szekrény. A szoba ajtaja a többi ajtó kazettás mintázatát tartva, de egyedileg gyártott hangszigetelt ajtóra lett cserélve, amivel a fitness funkciónál a zajok bent, míg háló funkciónál a külső zajok kint tarthatók.

A földszinti nyílászárók pár éve egyedileg gyártott, jó hőszigetelésű fa nyílászárókra lettek cserélve. Az utca felőli nyílászárók üvegezése hangszigetelt, így a ritka gépkocsi forgalom, vagy kutyaugatás zaja is csak alig hallható. Az utcafronti nyílászárók motoros működtetésű belső, teljes sötétítést adó rolókkal ellátottak.

Az épület riasztórendszere egyaránt alkalmas a teljes térvédelemre, és a külső nyílászárókat védő, a belső mozgást lehetővé tevő védelemre is. A riasztórendszer távfelügyeletre kötött, illetve akár mobil eszközről, távolról is felügyelhető. A garázs védelme távirányítóval ki- és bekapcsolható. Az ingatlant továbbá 5 db éjjel is látó, nagyfelbontású kamerával ellátott, a felvételt rögzítő kamerarendszer is védi.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Galambos Antal
Tel: +36-(30) 6571-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt