Eladó ház, Budapest 12. kerület, Művész úti luxusvilla
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 12. dist.
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
380m2
1 072 908 EUR 347 000 000 Ft
Telek mérete
1112
Belső szintek száma
4
Referencia szám
HZ433933

Leírás

Budán, reprezentatív környezetben, a Művész úton, városi panorámás, klasszicista luxusvilla eladó.

A liftes épület 2002-ben épült, rendkívül gondos tervezésének és kivitelezésének köszönhetően harmonikusan ötvözi egy régebbi kor stílusát a legmodernebb technológiákkal, így a szépség egyszerű és gazdaságos üzemeltetéssel párosul.

Az 1112 négyzetméteres saroktelek és azon belül az épület elhelyezkedése is ideális fekvésű, előkertje a Művész utca felől 29,3 méter.

Az épület földszint és egy emeletes, alápincézett, tetőtere beépített. Formajegyeiben, anyaghasználatában klasszicizáló megjelenésű. Domináns a főbejárati ikeroszlopos timpanon, valamint a földszinti sávos vakolat, a nyílásterek, nyílászárók, párkányzat.

Funkcionálisan a földszinten étkezős nappali és konyha került kialakítása. Az emeleten további két szoba, fürdő található. Az utcaszinten két állásos garázs, gépészeti helyiségek, vendégszobák fürdővel és konyhával, szauna, jakuzzi került kialakításra.

A villát tulajdonosa magának építette, a lehető legjobb műszaki és gépészeti megoldásokkal, kiváló minőségben, melyet a Siemens lift, a Vissmann kazán, a GEA központi klíma, a Villeroy és Grohe szaniterek reprezentálnak.

A felhasznált anyagok minősége első osztályú, a nyílászárók korhű, fa szerkezetűek, biztonsági fóliázott, fokozott hőszigetelésűek. Az épület szigetelt, alacsony költséggel üzemeltethető.

Az utcaszint 170 nm, az első és a második emelet 90-90 nm, a tetőtér 70 nm.

Hatalmas, 100 nm-es, panorámás terasza ideális helyszíne lehet társasági összejöveteleknek.

A nemzetközi óvodák és iskolák, valamint az alapellátást biztosító létesítmények könnyen elérhető távolságban vannak.

Prémium kategóriás, biztonságos lokációban lévő luxus ingatlan, mely alkalmas akár diplomáciai célú felhasználásra, ugyanakkor csodálatos otthona lehet többgyermekes családnak is.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Gyönös András
Tel: +36-(30) 9147-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt