Eladó ház, Biatorbágy, Szép, modern otthon két-, vagy több gyermekes családoknak
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Biatorbágy
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
273m2
293 854 EUR 95 000 000 Ft
Telek mérete
645
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ435652

Leírás

Eladó Biatorbágy újszerű, hangulatos lakóparkjában egy nagyon szép, modern vonalvezetésű, 273 m2-es, 6 hálószobás + nappalis, étkezős családi ház, szaunával, fittness szobával és egy különlegesen szép borospincével!

A házat nagyon kellemessé teszik a közös terekből nyíló teraszok és a könnyen rendben tartható kert, amelyben egy hangulatos kis kerti tavacska is található.
A földszinti szülői hálószoba és a gyermekszobák egymástól jól szeparáltak, a felső szinten további gyermekszoba, vendégszoba és dolgozószoba is található.

Kényelmes megoldás, hogy a garázs a földszinten lett kialakítva, így az érkezésünket követően cipekedés nélkül juthatunk be a konyhába, nappaliba. Fontos megemlíteni, hogy a garázsbejáró fűthető.

A fűtést cirko gázkészülék biztosítja padlófűtéses rendszerrel, illetve a szobákban fan-coil fűtő-hűtő berendezések működnek.

A telek egy 645 m2-es, dísznövényekkel beültetett sík terület, automata öntözőrendszerrel ellátva.

Elsősorban több gyermekes családoknak ajánljuk az ingatlant, akik számára fontos a nyugalom, a jó levegő, az elegáns környezet és a jó közlekedés! Biatorbágyról a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar fél órán belül elérhető!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt