Kiadó lakás, Budapest 7. kerület, Kivételes lehetőség, egyedi Penthouse!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 7. dist.
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
240m2
2 987 EUR 933 540 Ft
Emelet
5
Terasz / erkély
3
Referencia szám
LK389890

Leírás

A VII. kerületben található, 1930-as évekbeli társasház tetőterével igazán maradandót és formabontót alkottak az építészek, amikor megtervezték ezt a 240 négyzetméternyi, belvárosi modern tetőteret, ami tökéletesen illeszkedik a környék építészeti hagyományaihoz.

A nagy, markáns, nyitott terek mellett finoman bújnak meg azok a szeparált helyiségek, melyek révén bárki elvonulhat magányába akár egy könyv mellett, zavartalanul elmerülhet a fontos feladatok sűrűjében, vagy éppen élvezheti a wellness nyújtotta élvezeteket.

A nappali részen hatalmas ablakokon át árad be a fény, melyek egy gombnyomásra a motoros vászonárnyékolóval elsötétíthetők. A világos, nyitott tér, így pillanatok alatt akár házimozivá válhat, vagy csak egy kellemes hűs otthonná. A hajópadló a konyhán és az étkezőn is átfut, így erősítve az egységes belső tér élményét.

Az étkező a nappali bármely részén kialakítható, a konyhában pedig egy impozáns konyhasziget segíti a könnyű reggelizést.

A teljesen gépesített, hűtővel ellátott konyha hihetetlen mennyiségű tárolóhellyel rendelkezik, és a süllyesztett tűzhely, a dizájn-elszívó, a beépített sütő és mosogatógép a kényelmes sütés-főzés élményét alapozza meg.

A fő hálószoba közvetlen kapcsolattal rendelkezik az egyik teraszhoz, amelyen át az ugyancsak közvetlen kapcsolatban lévő nappaliba érkezhetünk. Nyári melegben így a hálótér is része lehet a kellemes szabadtéri élménynek, miközben a fő közösségi tér csak egy karnyújtásnyira van. Télen természetesen a fő hálóhoz vezető gardrób bejáratán át is megközelíthető a nappali.

Igazi csemegét kínál a dolgozó- és szabadidőszoba. Mindkét helyiség külön feljárón érhető el. Az otthoni iroda a nappaliból nyíló ultramodern fémlépcsőkön át közelíthető meg, így biztosítva a nyugodt munka előnyeit. A szabadidőszoba az előtérből a galériára vezető lépcsősoron át közelíthető meg. Ezen a szinten kapott helyet a galéria is, mely nyitottsága révén része az alsó szinten kialakított közösségi térnek, ahol a nappali és a konyha alkot szerves egységet. Ez a nyitott tér egyaránt alkalmas olvasósaroknak, vagy más kikapcsolódást nyújtó tevékenységnek. A hozzá kapcsolódó fürdő pedig igazi wellness oázisnak biztosít remek helyet, hiszen a kialakított tér alkalmas egy szauna befogadására is.

Új világ tárja ki kapuit Ön előtt, mégpedig egy olyan világ, amelyhez eddig csak a legszerencsésebbek szokhattak hozzá. A lakás igazi kincse a tetőterasz, amely a város fölötti csodálatos világot hozza el a lakóknak. A páratlan panoráma, amely egyaránt nyújt kilátást a pesti és a budai oldal szépségeire, most az Öné lehet! Sőt, a teraszon már kiépített, mini grillkonyhának is lehetőséget adó, vezeték-kiállások is elhelyezésre kerültek, így Önnek egy szempillantás alatt saját grillkonyhája, büféasztala, vagy bárpultja lehet a házak fölött. Képzelje el, ahogy barátainak itt rendez partit...

Irányár: 3000 EUR


Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek