Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Váci utca környéke
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
106m2
317 654 EUR 99 000 000 Ft
Emelet
4
Terasz / erkély
2
Referencia szám
LK433555

Leírás

A Belváros (V. kerület) sétáló utcákkal körülvett központi részén, az egyik csendes sétáló utcában eladó egy Bauhaus stílusú épületben lévő, annak IV. emeletén található, 106 m2-es, erkélyes (13,47 m2 + 1,37 m2), 3+1 szobás, összkomfortos lakás.

A Belváros akkori egyik legkülönlegesebb, „Budapest legszebb modern bérpalotája”-ként emlegetett épületet egy neves magyar építész, Gerlóczy Gedeon álmodta meg. Az épület műemlék jellegű, 26 lakásos zárt sorú lépcsőházas társasház.

A lakás K-NY-i irányba tájolt, két nagy szobája és a szobákból nyíló erkély az egyik sétáló utcára, két szobája pedig a belső udvarra néz. Kiváló alaprajzzal rendelkezik, amely azonban igény szerint alakítható.

A belső tereket boltíves betétek, süllyesztett szekrények, vitrinek jellemzik, a padló burkolata tömör fa parketta, a falakat stukkók, gipsz alapú díszítések és faburkolatok borítják.

A lakás a közelmúlt polgári világát idézi, különösen az antik kandalló, a tömör fa falborítás, a stukkók, az összenyitható terek. A lakásban gyakran fordultak meg korábban híres emberek, zeneszerzők, színművészek, tudósok, akiknek a lakás az egyik szellemi központjuk volt.

Most ez a különleges, polgári múlttal rendelkező lakás várja új tulajdonosát.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: +36-(30) 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt