Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Szabadság térnél magasemelet, erkélyes, felújított
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
84m2
346 780 EUR 109 000 000 Ft
Emelet
4
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK426198

Leírás

Kiemelt ajánlat!

Eladásra bocsájtjuk kínálatunk legújabb gyöngyszemét, egy, a Hold utcában, a Kármán-házban lévő 4. emeleti, 84 nm-es + 4 nm erkéllyel is rendelkező, Ny-i tájolású, kifogástalan állapotú, napfényes, de ugyanakkor csendes, tágas, 2 szobás lakást.

Az ingatlan, az 1911-ben, Kármán Géza Aladár építész tervei alapján megépült, szecessziós bérház 4. emeletén található. Fűtéséről a ma is kiváló állapotban lévő liftes társasház saját kazánja gondoskodik.

Műszaki:
A lakás 2011-es tulajdonosváltáskor teljes műszaki és esztétikai felújítást kapott, így az összes vezetéket kicserélték, az alaprajzot újra alkották, de mindezt a régi stílusjegyek megőrzése mellett, kifejezetten magas minőségben kivitelezték.
A praktikumra is figyelve sok beépített szekrény kapott helyet a lakásban, de kialakítottak egy háztartási helyiséget is.

Környék-közlekedés:
Az ingatlan a Hold utcában, a Szabadság tér közvetlen közelében található, nem kisebb nevezetességek mellett, mint a Magyar Államkincstár, vagy a Magyar Nemzeti Bank. Az utcában található a Hold utcai vásárcsarnok, mely garancia a könnyű bevásárlásra. A közlekedése is kiváló, a ház előtt áll meg a 15-ös busz, de bármelyik metróvonal 10 perces sétával elérhető. Autóval közlekedve, jó eséllyel találunk parkolóhelyet az utcában, de a közelben havi 30e Ft-ért bérelhető fix garázshely is.

Az ingatlan tehermentes, jogi háttere rendezett, igény szerint hamar beköltözhető.

Ajánlom mindenkinek, akinek igénye van a minőségre, a biztonságos és kifogástalan környékre és közlekedésre. Azon vevőinknek, akik új otthonukat egy napfényes, csendes és erkélyes lakás formájában álmodták meg.

Várom megtisztelő hívását!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Balogh Ibolya
Tel: +36-(30) 5299-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt