Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Királyi Pál utca
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
83m2
303 608 EUR 93 900 000 Ft
Emelet
1
Referencia szám
LK419481

Leírás

Eladásra kínálunk az V. kerület sétáló részén, gyönyörűen felújított épületben egy duplakomfortos, nappali és két hálószobás, 83 m2-es ingatlant!

A lakás teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely során minőségi anyagok kerültek beépítésre. Praktikus elrendezése belsőépítész keze munkáját dicséri. A választott burkolatok, tapéták és világítástechnikai megoldások tükrözik a mai kor modern stílusát, mindezt úgy, hogy összhangban marad az épület jellegével.

Minden beépített bútor magas minőségű anyagokból, egyedileg, asztalossal készült, csakúgy mint az egyedileg tervezett konyha a gránit munkalappal. A konyha gépesített, a hűtő, fagyasztó, sütő, főzőlap és a 12 személyes mosogatógép a Whirlpool termékeiből lett összeválogatva. A lakás cirkó fűtésű, nyílászárói eredetiek, melyek a felújítás után a mai elvárásoknak megfelelő hő és hangszigetelt üvegtáblákkal lettek cserélve. Első emeleti és utcai nézetének köszönhetően a lakás rendkívül napfényes, ahol sétáló jellegű csendes utcára láthatunk.

A parkolásra több lehetőség is van a közelben, sétatávolságra található a Duna, a Kálvin tér, a Váci utca.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt