Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Belgrád rakpart luxus saroklakás
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
138m2
705 897 EUR 220 000 000 Ft
Emelet
4
Referencia szám
LK434180

Leírás

Az V. kerületben, a Belgrád rakparton található ez a késő eklektikus, szabadon álló négyemeletes bérpalota. A Belgrád (régi nevén Ferenc József) rakparton magasodó társasház Hültl Dezső építész alkotása, 1904-ben épült. Északról a Március 15. tér (Régi nevén Eskü tér), keletről a Molnár utca, délről az Irányi utca, nyugatról pedig a Pesti alsó rakpart határolja. Miként Budapest Duna-parti látképe 1987 óta az UNESCO Világörökség részét képezi, ez az egykori luxusbérház e globális ékszergyűjtemény egyik gyémántja.

Ebben a palotában kínálok Önnek egy tökéletesen megkomponált, a mai kor igényeinek megfelelő, 153 nm-es otthont. A IV. emeleti, napfényes saroklakás panorámája a pesti belvárosra nyílik.

A modern anyagok felhasználásával, teljes körűen újjáépített luxus lakás mind a három hálószobájához egy-egy fürdőszoba tartozik. A hatalmas, 50 nm-es nappali mellett egy szeparált, beépített, gépesített konyhát (BOSCH gépekkel) és egy étkezőt alakítottak ki.

A fürdőszoba Carrarai márvánnyal burkolt, a szaniterek Villeroy & Boch, a csaptelepek HANS-GROHE márkájúak, az egyik fürdőben infraszauna található. A parketta exkluzív, háromrétegű, fa parketta, francia-halszálka (chevron) mintában. Különleges a fénytechnika, az elektromos alumínium redőnyök, a design radiátorok és fűtőtestek. Ezen kívül egy neves designer által újragondolt, antik, 6 fős étkező és antik csillár került a lakásba.

A gondosan megtervezett terek kialakítását az eredeti stílusjegyeket figyelembe véve oldották meg. A korabeli terveknek megfelelő arányú és osztású, új, fa nyílászárókat építettek be.

A külső homlokzat megújítása és a portaszolgálat kialakítása folyamatban van, a tető teljes körű újjáépítése már befejeződött.

A lakás mérete: 138 nm (valóságban 153 nm)

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Viola Tamás
Tel: +36-(30) 8244-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt