Eladó lakás, Budapest 13. kerület, Vígszínház mellett gyönyörű ingatlan eladó
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 13. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
97m2
413 647 EUR 129 000 000 Ft
Emelet
3
Referencia szám
LK431411

Leírás

Eladásra kínálunk a XIII. kerület legkiemelkedőbb részén, gyönyörűen felújított épületben egy duplakomfortos, nappali és két hálószobás, 97 m2-es ingatlant!

A lakás teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely során minőségi anyagok kerültek beépítésre. Praktikus elrendezése belsőépítész keze munkáját dicséri. A választott burkolatok, tapéták és világítástechnikai megoldások tükrözik a mai kor modern stílusát, mindezt úgy, hogy összhangban marad az épület jellegével.

Minden beépített bútor magas minőségű anyagokból, egyedileg, asztalos által gyártva készült, csak úgy, mint az egyedileg tervezett konyha a munkalappal. A konyha gépesített, a hűtő, fagyasztó, sütő, főzőlap és a 12 személyes mosogatógép a BOSCH termékeiből lett összeválogatva. A lakás cirkófűtésű, nyílászárói eredetiek, melyek a felújítás után a mai elvárásoknak megfelelő hő és hangszigetelt üvegtáblákkal lettek cserélve. Harmadik emeleti és utcai nézetének köszönhetően a lakás rendkívül napfényes, ahol sétáló jellegű csendes utcára láthatunk.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt