Eladó lakás, Budapest 11. kerület, Madárhegy
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 11. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
100m2
279 635 EUR 87 400 000 Ft
Emelet
2
Terasz / erkély
2
Referencia szám
LK408504

Leírás

A 4 lakásos társasház Madárhegyen, gyönyörű környezetben, újépítésű ingatlanok között helyezkedik el, átadásának várható legkésőbbi időpontja 2017. augusztus 31.

Lejtős telken helyezkedik el, így mind a földszinti (kerti szint), mind a második emeleti lakás egy – egy emeletnyi lépcsőzéssel közelíthető meg, míg az első emeleti lakás a bejárati szinten található, akadálymentes.

A lakások extra felszereltséggel kerülnek átadásra, az ablakokon redőny (egy részük távirányítással) , szúnyogháló, a nappaliban klíma kerül beszerelésre. A meleg víz ellátás és a fűtés kondenzációs kazánról történik.

A burkolatok, szaniterek választhatók a megadott határértékeken belül. Az ár konyhabútort és gépeket nem tartalmaz, a kiállások rendelkezésre állnak.

A társasház kertje díszcserjékkel, lombos fákkal és örökzöld növényekkel lesz beültetve. A kert egy részét a lakók közösen használhatják.

A penthouse lakás tágas, napfényes, panorámás nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, vendég mosdóval, közel 60 nm erkéllyel kiváló lehetőséget nyújt egy nagyobb család részére is.

Fizetési ütemezés: szerződéskötéskor 20%, az átadásig a maradék 80% a beruházó által meghatározásra kerülő ütemezés szerint történik. Az adásvételi szerződést a beruházó által kijelölt ügyvédi iroda készíti egységesen, a szerződés díja: 100.000.-Ft+áfa.

A gépkocsik részére udvari beálló kerül kialakításra az utcafronton, melynek ára egységesen 1.000.000.-M Ft/db. A rendelkezésre álló tárolók 150.000.-Ft/nm áron vásárolhatók.

A környéken minden megtalálható, vásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák stb.
A közlekedés kiváló, a legközelebbi buszmegálló pár perc sétányira található, a kelenföldi pályaudvar a belváros, illetve a város távolabbi pontjai és az M1/M7 autópálya is könnyen elérhető.

CSOK igényelhető.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: +36-(30) 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt