Eladó ház, Gödöllő, luxus családi ház a gödöllői tavaknál
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Gödöllő
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
540m2
442 224 EUR 139 000 000 Ft
Telek mérete
2400
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ269162

Leírás

A Gödöllő helységtáblát Isaszeg irányába elhagyva, békés, családi házas övezetbe érkezünk, ahol a gödöllői tavak egyike fogad bennünket. Horgászok és természetkedvelők járta tájon helyezkedik el a 2450 nm-es, gondozott telken található 540 nm alapterületű családi ház és annak melléképületei. (A telek területe még 2000 nm-el bővíthető, illetve található rajta egy mobil ház is, melyek megvásárlása opcionális lehetőség.)

A kerítésen belül a béke szigetét találjuk. A ház tágas, több család és generáció együttélésére is alkalmas. A különleges hangulatú ingatlan egységes stílusban épült, a ház és a kert teljes összhangjában. Minden látogatót elvarázsol ez a kis birodalom, nem kis büszkeséget jelentve az ingatlan tulajdonosainak.

A gyönyörűen megépített és karbantartott kertben fűthető medence, játszótér, kertészlak, szerszámos ház szolgálja ki több generáció mindennapi szükségleteit. A nyarat akár teljes egészében a szabadban tölthetik az itt lakók. Az ingatlanban jelenleg 2 generáció él, de külön bejárást és önálló életteret 3 család számára kínál a főépület. Mindehhez 3 nagy autó számára biztosít helyet a garázs és még további 3 autó parkolhat a garázs előtti lugas alatt.

A földszinten tágas alapterületen egy légtérben található a nappali, az étkező és a tágas konyha. A földszinti nappali lakóterét északi és déli oldalról egy-egy terasz tovább növeli, érzetében teljes összhangban a természettel. A nappali különleges hangulatát az arisztokratikus berendezési tárgyak is biztosítják. Az egyébként is nagy konyhát egy éttermi kapacitású előkészítő konyha egészíti ki, amely így akár panzió, étterem, vagy egy nagykövetség vidéki rezidenciájának kialakítását is lehetővé teszi az ingatlanban. A földszinten még két hálószoba, 2 mosdó helyiség és egy tágas fürdőszoba található. A nagyobbik hálószoba, amely egyedi gardrób szobával készült, a jakuzzis fürdőszobából közvetlenül is megközelíthető.

Az emelet központi részét egy tágas, napos társalgó szoba uralja, mely biliárdszoba, vagy kártyaszoba funkciót is betölthet, (innen a nappalira is lelátni) illetve egy alkotásra alkalmas műterem. A közösségi terekből lehet eljutni az egyébként kívülről is megközelíthető emeleti hálószobákba és a hozzájuk tartozó fürdőszobákba. A főbejárat felőli lépcsőn lehet eljutni a jelenleg 3 gyermekes család számára kialakított összkomfortos önálló lakásba is.
Jelenleg 2 generáció, 9 fő lakik az ingatlanban. A költségek azonban ilyen nagy felhasználás mellett is alacsonyak. A kedvező rezsiköltség a geotermikus fűtésrásegítésnek és a fürdővizet folyamatosan melegen tartó napkollektornak is köszönhető. A ház nyáron kellemesen hűvös, így légkondicionálásra nincs szükség, de egyébként a geotermikus hőszivattyúval a padló hűthető.
Gödöllő városa Budapesttől, - Repülőtértől 20-25 perc alatt elérhető, tömegközlekedése kiváló, kulturális élete aktív, iskolái magas színvonalúak, ellátottsága kitűnő.

Az ingatlan előzetes egyeztetés után tekinthető meg. Várom hívását!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Viola Tamás
Tel: +36-(30) 8244-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt