Eladó ház, Balatonalmádi, Balatonalmádi extra panorámás ház!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Balatonalmádi
Szobák száma
9
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
280m2
306 163 EUR 99 800 000 Ft
Telek mérete
952
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ396287

Leírás

Balatonalmádi Öreghegy részén festői panorámájú családi ház, hangulatos kerttel!

A közel 1000 nm-es telken fekvő 280 nm-es családi ház három szinten szolgálja tulajdonosait. Az egyes szintek akár külön-külön, kis egységenként is kihasználhatóak, több generáció is kényelmesen elfér bennük köszönhetően annak a ténynek, hogy minden szinten található konyha, fürdő és szoba.
A három szint mindegyikéről gyönyörű kilátás tárul elénk a Balatonról. Mivel a hegy tetején helyezkedik el, panorámája örök és elvehetetlen.

Az épület 1985-ben épült és 2010-ben komolyabb felújításon esett át, melynek során a ház külső hőszigetelést, az első emeleti rész igényes új nyílászárókat, beépített egyedi bútorokat kapott.
Letisztult formák, kényelmes terek, elegancia, a részletekre történő gondos odafigyelés jellemzi ezt a napfényes házat, mely fantasztikus életteret biztosít, akár állandó lakhelyként, akár nyaralóként használja leendő tulajdonosa.

Ajánlom az ingatlant annak, aki csendre és nyugalomra vágyik mégis 5 percnyire a Balaton parti nyüzsgéstől. A házhoz tartozó kis hangulatos ligetes kert alkalmat adhat baráti társaságok összejövetelére, beszélgetésekre, délutáni pihenésre. A kertben megbújik egy szobrászművész által készített csobogó is.

Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Mácsainé Tischner Henriett
Tel: +36-(30) 7427-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt